T-Rex is lesz a Jurassic World 2-ben

Hirdetés

Eddig meglehetősen keveset tudunk a Jurassic World 2. részéről, az viszont nem kétséges, hogy T-Rex is borzolja majd a kedélyeket a folytatásban.

Már lassan két hónapja, hogy elkezdődött a Jurassic World 2. részének forgatása. A csapat gőzerővel dolgozik J. A. Bayona vezényletével. A színészek között pedig Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is visszatér. Mellettük viszont Ted Levine, James Cromwell, Daniella Pineda, BD Wong, Toby Jones, Rafe Spall, Geraldine Chaplin és Justice Smith is ott lesz.

A szinopszis egyelőre nem ismert, legalábbis hivatalos forrásból. Több dolgot is lehetett már hallani arról, hogy az állatok jogait pedzegetnék a végeredmény, de esetleg a dinoszauruszok fegyverként történő használata is előkerülne. Ezt a témát Vincent D’Onofrio karaktere is emlegette és felvetette már a Jurassic World-ben.

Konkrétum azonban egyelőre nincs, kérdésekkel viszont bombázzák a készítőket. Colin Trevorrow, az első rész rendezője és a folytatás forgatókönyvírója és producere azonban jófejségből reagált az egyik kérdésre.

Ennek alapján pedig elkönyvelhetjük, hogy az új részben sem fogunk hiányt szenvedni T-Rex-ben. A dinoszauruszok királya a Jurassic World-ből sem maradt ki, sokak szerint a finálé megmentője volt. A készítők pedig a folytatásban sem szabnának gátat a nosztalgia faktornak.

A hír mondjuk talán nem is annyira meglepő. Persze el lehetne készíteni a Jurassic World 2. részét T-Rex nélkül is, de talán kevésbé volna érdekes. Egy új lény bevezetése pedig izgalmas, ugyanakkor veszélyes ötlet is. Pont a nosztalgiafaktor miatt. Az emberek szeretik az ilyet, hat az érzelmekre és kihagyott ziccer volna ha T-Rex vagy raptorok nélkül akarnák tető alá hozni a projektet.

Ráadásul azt se feledjük, hogy ha igaz, hogy a dinók katonai célokra használása is szerepet kap, azt azért nem lehet kivitelezni növényevőkkel. Raptorokra és esetleg T-Rex-ra van szükség.

A legutóbbi hírek szerint a forgatások London-ban zajlanak jelenleg. Ám úgy tudni, hogy Dél-Walesben, Hawaii szigetén és Louisiana-ban is forognak majd a kamerák.

Egy korábbi pletyka arról szólt, hogy Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum visszatérne az új filmben. Ezt mondjuk Neill korábban cáfolta, mivel hogy őt senki nem kereste meg állítása szerint ezzel kapcsolatban.

A Jurassic World 2. része hivatalos címet még nem kapott, ám egy kiszivárgott információ szerint Jurassic World: Epoch címen kerülhet majd a mozikba a film.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE