A Jurassic World vízi dinoszaurusza is visszatér?

Hirdetés

Egy rövidke beszámoló szerint jó esély van rá, hogy a Jurassic World-ben feltűnt moszaszaurusz ismét felbukkan a vízben.

A Jurassic World számos emlékezetes jelenetet tartogatott a néző számára. Ilyen volt például a moszaszaurusz etetése. A hatalmas őslény vígan evett meg egy cápát, mintha azt csak valami apró falatka volna. Nos egy színészi beszámoló szerint jó esély van rá, hogy a vízi dinoszaurusz ismét előkerül majd a filmben. Ráadásul, ha igaz, amit Kevin Layne mondott, akkor újabb emlékezetes jelenet fűződik majd a lényhez.

Layne úgy nyilatkozott, hogy egy rövidke jelenetben tűnik majd fel, amelyben egy tengeralattjáró vezetőjét alakítja. Beszélt arról, hogy életében először dolgozik majd zöld vászon előtt, erre pedig szükség is van, hiszen a részben, amelyben érdekelt egy hatalmas vízi szörny támadja majd meg a tengeralattjárót.

A rajongók szerint a moszaszaurusz csaphat majd le. Valahogy így:

A lény méreteiből kiindulva játszi könnyedséggel bánik majd el akár egy tengeralattjáróval is, úgy hogy a legénységnek vélhetően nem is lesz sok esélye. A kérdés csak az, hogy miként kerül olyan vízbe a lény, ahol tengeralattjáró is előfordul.

Persze azt már eddig is lehetett sejteni, hogy ez alkalommal a szigeten kívülre merészkedünk majd. Sőt Colin Trevorrow, az első rész rendezője azt is pedzegette, hogy akár az állatok fegyverként történő használata is előkerülhet a folytatásban. A Layne által vázolt jelenet pedig erre is utalhat.

A sztoriról mondjuk sok konkrétumot továbbra sem tudni. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek, előbbi szerint pedig sokkal darkosabb hangulatra kell számítani az új film esetében.

A forgatásról a stábtagok már osztottak meg néhány fotót a közösségi oldalukon, hivatalos Jurassic World 2 fotó azonban eddig egyetlen érkezett. Ha minden igaz a forgatások jelenleg az Egyesült Királyságban zajlanak – ott talán több helyszín is van, állítólag Dél-Walesben például ráleltek egy tökéletes forgatási helyre. Ám úgy tudni, hogy a csapat Hawaii szigetén is dolgozik majd a közeljövőben egy kicsit.

A film 2018. június 22-én érkezhet meg a mozikba.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE