Rendezőket kapott a Kedvencek temetője remake! – Frissítve!

Hirdetés

Már az elmúlt hetekben is lehetett arról olvasni, hogy vélhetően újra vászonra vihetik Stephen King Állattemető című regényét. Korábban Kedvencek temetője címen már kaptunk két filmet is, az új remake-hez pedig most rendezőket szerződtettek.

Ha egyszer valami beindul. A Stephen King adaptációk pedig 2017-ben pont ezt tették. A pláne ebben az, hogy igazából az elmúlt években sem hanyagolták a filmesek a termékeny horrorszerző műveinek feldolgozását. King pedig ezt nem is bánja. Viszont az idei év kiemelkedő sikernek számít. Leginkább az Az remake méretes sikerének köszönhetően, de pontosan tudjuk, hogy a Bilincsben sem lett rossz és az 1922 is egészen korrekt feldolgozást kapott. Vagy akár a Mr. Mercedes sorozatra is kitérhetünk.

Megállás pedig tényleg nincs, hiszen film készülhet az Engedjétek hozzám a kisdedeket című sztoriból, jöhet a Talizmán vagy éppen a Végítélet, amiből most éppen sorozatot csinálnának. Emellett pedig a J. J. Abrams-féle Castle Rock vagy az Az 2. része is érkezik, de a Mr. Mercedes is kapott második évados berendelést. A gőzmozdony tehát zakatol, az oldalán pedig nagybetűkkel virít Stephen King neve.

Korábban egyébként pont az Az-t rendező Andy Muschietti jegyezte meg, hogy szívesen vászonra vinne egy másik King regényt is. Egészen pontosan az Állattemetőt. Nos, a jogokat birtokló stúdiónak sincs ellenére a dolog. Muschietti szemszögéből az egyetlen szépséghiba az lehet, hogy a rendezéssel nem őt bízták meg.

A Paramount Pictures ugyanis két rendezővel tárgyal a dologról, a Starry Eyes direktorai, Kevin Kolsch és Dennis Widmyer állnak a legközelebb ahhoz, hogy filmre vigyék a különleges temető történetét.

A regény középpontjában a Creed család áll, akik Ludlow-ba költöznek, egy állattemető környékére, amitől egy kicsi fentebb egy indián temetkezési hely is található. A Creed család feje előbb a házi cicát temeti el ezen a helyen, aki visszatér, igaz meglehetősen furcsán kezd viselkedni. Majd miután a kis Creed, Gage is halálos balesetet szenved, Louis ugyanezt a fiúval is eljátssza. Azonban a hegyről nem az a Gage tér vissza, akire az édesapa számít.

Várjuk a további részleteket.

Időközben a stúdió premierdátumot is rendelt a produkció mellé. 2019. április 19-én szeretnék bemutatni a filmet!

 

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE