Rendezőket kapott a Kedvencek temetője remake! – Frissítve!

Már az elmúlt hetekben is lehetett arról olvasni, hogy vélhetően újra vászonra vihetik Stephen King Állattemető című regényét. Korábban Kedvencek temetője címen már kaptunk két filmet is, az új remake-hez pedig most rendezőket szerződtettek.

Ha egyszer valami beindul. A Stephen King adaptációk pedig 2017-ben pont ezt tették. A pláne ebben az, hogy igazából az elmúlt években sem hanyagolták a filmesek a termékeny horrorszerző műveinek feldolgozását. King pedig ezt nem is bánja. Viszont az idei év kiemelkedő sikernek számít. Leginkább az Az remake méretes sikerének köszönhetően, de pontosan tudjuk, hogy a Bilincsben sem lett rossz és az 1922 is egészen korrekt feldolgozást kapott. Vagy akár a Mr. Mercedes sorozatra is kitérhetünk.

Megállás pedig tényleg nincs, hiszen film készülhet az Engedjétek hozzám a kisdedeket című sztoriból, jöhet a Talizmán vagy éppen a Végítélet, amiből most éppen sorozatot csinálnának. Emellett pedig a J. J. Abrams-féle Castle Rock vagy az Az 2. része is érkezik, de a Mr. Mercedes is kapott második évados berendelést. A gőzmozdony tehát zakatol, az oldalán pedig nagybetűkkel virít Stephen King neve.

Korábban egyébként pont az Az-t rendező Andy Muschietti jegyezte meg, hogy szívesen vászonra vinne egy másik King regényt is. Egészen pontosan az Állattemetőt. Nos, a jogokat birtokló stúdiónak sincs ellenére a dolog. Muschietti szemszögéből az egyetlen szépséghiba az lehet, hogy a rendezéssel nem őt bízták meg.

A Paramount Pictures ugyanis két rendezővel tárgyal a dologról, a Starry Eyes direktorai, Kevin Kolsch és Dennis Widmyer állnak a legközelebb ahhoz, hogy filmre vigyék a különleges temető történetét.

A regény középpontjában a Creed család áll, akik Ludlow-ba költöznek, egy állattemető környékére, amitől egy kicsi fentebb egy indián temetkezési hely is található. A Creed család feje előbb a házi cicát temeti el ezen a helyen, aki visszatér, igaz meglehetősen furcsán kezd viselkedni. Majd miután a kis Creed, Gage is halálos balesetet szenved, Louis ugyanezt a fiúval is eljátssza. Azonban a hegyről nem az a Gage tér vissza, akire az édesapa számít.

Várjuk a további részleteket.

Időközben a stúdió premierdátumot is rendelt a produkció mellé. 2019. április 19-én szeretnék bemutatni a filmet!

 

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE