Borzong a hátunk a Keep Watching előzetestől

Hirdetés

Úgy tűnik csak lesz valami Sean Carter filmjének bemutatásából. Decemberre tervezte a stúdió, ám azóta semmit nem lehetett hallani a projektről. Most megérkezett a Keep Watching előzetes.

Nem alakult túl zökkenőmentesen Bella Thorne egyik legutóbbi filmjének sorsa. Azért egyik legutóbbi, mert a Keep Watching nem a legfrissebb darab. Korábban az volt a terv, hogy Kill or be Killed címen kerülhet a mozikba a film. A tengerentúlon a Voltage Pictures a 2016. decembre 2-ai premierdátumot választotta ki.

Viszont ebből végül mégsem lett semmi és azóta nem is igazán lehetett hallani a produkcióról. Most azonban megérkezett az első előzetes, ami biztató jel lehet. Igaz ezzel együtt nem derült ki, hogy pontosan mikor mutatkozhat be a film, de legalább nem kukázták ki az egészet.

A történet egészen izgalmasnak tűnik. Adott egy család, akik egy igazi macska-egér játékba keverednek. Az egész házukat bekamerázza néhány nem normális, majd az életükre törnek. Természetesen mindent rögzítenek, és igazi rémálomba taszítják szegényeket.

Keep Watching előzetes

Ez egyébként egészen érdekesen hangozna. Az egyetlen probléma az lehet – legalábbis számomra – hogy a kézi kamerás módszert választották a készítők. Ez már az előzetesből kitűnik.

A Keep Watching forgatókönyvét egyébként Joseph Dembner készítette, aki első alkalommal ért révbe ilyen téren. Sean Carter pedig kvázi szintén első filmes rendező. Legalábbis korábban csak rövidfilmekkel jelentkezett.

A film főszerepét az a Bella Thorne kapta, akit az Amityville: Az ébredésben is láthatunk majd. Mellette pedig epizódszerep erejéig a Fűrész filmekből vagy az Insidious kapcsán ismerős Leigh Whannell is felbukkan. Sőt a The Walking Dead sztárja, Chandler Riggs is szerepet kapott a filmben. Tudod, a jó öreg Carl. Ő mondjuk sokkal fiatalabb, mint mondjuk a The Walking Dead legutóbbi évadában, ezért is feltételezhetjük, hogy elég sokat volt a film dobozban.

A Keep Watching előzetes egész kellemes borzongást ígér, aztán persze majd kiderül.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE