A kertvárosban zúznak a predátorok

A Fox vezérigazgatója is megerősítette a korábbi pletykákat. A 2018-ban érkező új Predator film valóba a kertvárosban fog játszódni és meglehetősen újszerű lesz.2018. augusztus 2-án érkezhet meg a mozikba a Shane Black rendezésében elkészült új Predator film, amiről sajnos meglehetősen keveset lehet tudni. Na mondjuk Black azért nyilatkozott. Az biztos, hogy Arnold Schwarzenegger nem tér vissza, annak ellenére se, hogy az előkészületek során ez a dolog felmerült. Talán régi karakterét is eljátszhatta volna, hiszen Black filmje tulajdonképpen reboot lesz, mégis valamilyen módon kapcsolódik majd az első két filmhez. Konkrétan nem tudni, hogy mi lesz a kapocs, de a direktor ezt ígérte. Na meg azt, hogy az Alien vs. Predator filmekhez viszont semmi köze nem lesz a dolognak.

Az is biztos, hogy egy korhatáros és a maga módján humorban is bővelkedő darabot láthatunk. Viszont eddig ennél sokkal többet nem lehetett tudni.

Egyes filmes fórumokon mondjuk felmerültek bizonyos pletykák. Az egyik például arról szólt, hogy az új Predator a kertvárosban játszódik majd. Nos ezt mától a biztos tények közé sorolhatjuk.

Stacey Snider, a Fox vezérigazgatója ugyanis megerősítette a pletykákat.

„2018-ban érkezik a Predator filmünk, ami kiszámíthatatlan és nagyon újszerű lesz. Az elején azt hittem, hogy majd át kell magamat rágni egy 500 oldalas szkripten, amiben lesznek dzsungelesen meg azon kívüli jelenetek, a végén meg lesz egy nagy harc. Viszont aztán Shane Black kezébe került a projekt. Az ő forgatókönyvén pedig már az első oldalaktól kezdve érződött, hogy nem egy megszokott Predator film lesz a végeredmény. A kertvárosban játszódik majd,a középpontban pedig egy kisfiú és az apja kapják a főszerepet.”

Na, tessék.

Azt mondjuk szinte biztosan elkönyvelhetjük, hogy a kisfiút Jacob Tremblay alakíthatja, akit A szobában vagy a Mielőtt felébredek című filmben is láthattunk. Sőt érdekesség lehet, hogy utóbbiban Thomas Jane alakította az édesapját. A pakliban pedig benne van, hogy most is így lesz. Legalábbis Jane, aki nem sokára egy Stephen King adaptációban is felbukkan, most is Tremblay karakterének az apja lesz. Legalábbis ha ez a sztori és a stáblistát nézzük, akkor erre tudunk következtetni.

A Fox azt is ígérte, hogy hamarosan mutatnak valamit a rajongóknak az új filmből. Itt is az ideje ennek, hiszen a forgatások már június elején véget értek.

CLOSE
CLOSE