Kész a Vaksötét 2 forgatókönyve

Hirdetés

Ezt maga Fede Alvarez nyilatkozta, aki lehet, hogy rendezőként viszont nem lesz ott a fedélzeten.

Fede Alvarez az egészen jól sikerült Gonosz halott remake-kel hívta fel magára a figyelmet, majd a Vaksötét címet viselő horrorral talán még több rajongót szerzett magának. Nem csoda, a Stephen Lang főszereplésével készült véres horror, egészen ötletes megvalósítást kapott.

Alvarez az elmúlt időszakban sem pihent. Nem rég készült el az Ami nem öl meg című filmjével, ami november 8-tól a hazai mozikban is látható lesz. Pont ezt az alkotását népszerűsíti a tengerentúlon, ám az élelmes újságírók, azért nem átalkodnak bekérdezni akár a Vaksötét, akár a Gonosz halott folytatását illetően. A Movieweb-nek a következőt nyilatkozta a rendező:

„Könnyen lehet, hogy a Vaksötét 2-nek nem én leszek a rendezője, lehet csak producer leszek. Ezek egyelőre csak ötletek. Semmi sem hivatalos. A Vaksötét 2 forgatókönyve elkészült. Ez a különbség, hiszen a Gonosz halott 2-nek még nincs forgatókönyve. A Vaksötét folytatásának viszont van, megírtuk. Amint végzek a mostani film népszerűsítésével, elkezdünk azon gondolkozni, hogy miként is készíthetnénk el a filmet. Rendezek vagy csak producer leszek. Minden attól függ, hogy miként lesz időnk a filmre. Az viszont nem kérdés, hogy nagyon izgatott vagyok, mert a folytatás teljesen más lesz, mint amit egy ilyen folytatástól megszokott az ember. Nagyon különböző lesz és izgatott vagyok emiatt.”

Így állunk most. Hivatalos premierdátum sincs, bár egyes értesülések szerint nem elképzelhetetlen, hogy akár már jövőre mozikba kerüljön a film.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE