Kész az új Resident Evil film forgatókönyve!

Hirdetés

Nem titok, hogy habár még csak nem régiben került pont a Resident Evil franchise végére, a stúdió már újabb filmeket szeretne. James Wan felügyelete mellett ugranak a projektnek, az első film forgatókönyve pedig már el is készült.

Habár már biztos, hogy évekre vagyunk attól, hogy az új Resident Evil film befusson, mégis úgy néz ki, hogy a forgatókönyv már elkészült. Ezért az a Greg Russo felelt, aki a Mortal Kombat reboot szkriptjét is összehozta. Az író saját bevallása szerint már le is adott egy általa késznek ítélt forgatókönyvet, így rajta már biztos nem múlik, hogy új Kaptár film készüljön.

Úgy tudni, hogy a producereknek is tetszett az szövegkönyv, de ettől függetlenül azért jó eséllyel apróbb változtatások minimum történnek majd.

Az írás során egyébként Russo-t a videojátékok inspirálták. Egy interjúban elárulta, hogy a hetedik rész volt a főcsapás számára, hiszen egy igazán félelmetes filmet szeretnének készíteni. Cél az is, hogy a korábbiaktól azért kellően eltérő legyen a film.

Az eddigi hat Resident Evil film elég komolyan hozott a konyhára, összesen 1,2 milliárd dollárt sikerült összetrombitálni. Ennek fényében pedig nem is annyira meglepő, hogy a stúdió szeretné mielőbb útnak indítani a reboot-ot.

Kicsit talán húzhatjuk a szánkat, ám az mindenképpen biztató, hogy James Wan is ott figyel a producerek között.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE