Két új színész csatlakozott a Stranger Things stábjához

Hirdetés

Gőzerővel zajlanak a Netflix horror sorozatának előkészületei. A Stranger Things stábjához két új színész csatlakozott, akik egy testvérpár alakítanak majd a képernyőn.

Azt még pontosan nem tudni, hogy mikor kezdődhetnek meg a Stranger Things második évadának forgatásai, de a Duffer-testvérek nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy mielőbb munkába lendüljenek a színészek és a kamerák.

Azt ugye tudni lehet, hogy a második évadban folytatódik a sztori, egy korábbi pletyka szerint van rá esély, hogy a két évad között nagyjából 1 évnyi eltérés lesz, amire ugye a gyerekszínészek miatt is szükség lesz.

A már jól ismert karakterek mellett pedig természetesen újoncok is csatlakoznak majd a Stranger Things stábjához.

Matt és Ross Duffer a napokban be is jelentett két új színészt, akik ráadásul egy testvérpár két tagját alakíthatják.

Az új tagok Sadie Sink (American Odyssey, The Bleeder) és Dacre Montgomery (Power Rangers).

Előbbi egy Max nevű lány bőrébe bújhat, aki egy meglehetősen magabiztos és kicsit fiús lány lesz. Az a fajta, aki inkább fiús dolgokat csinál, a viselkedése és az érdeklődése is inkább olyan, mint a srácoké. A múltja meglehetősen komplikált, emiatt pedig nem igazán bízik senkiben, mindenkire gyanakvással tekint.

Darce Montgomery, a bátyját, BIlly-t formálhatja meg. Billy szintén egy magabiztos ember, aki igazából csak a mostohatestvére Max-nek. Egy igazi rosszfiú. Az a fajta, aki lenyúlja a csajod és biztos, hogy minden ivós bulit ő nyer. Nem mellesleg van egy fekete Camaro-ja is. Karizmatikus figura, viszont a felszín alatt egy erőszakos és kiszámíthatatlan jellem bújik meg.

Azt viszont már most tudhatjuk, hogy nem csak ők csatlakoznak a Stranger Things stábjához. Ugyanis Duffer-ék még keresnek egy felnőttet is. Egy olyan karakterre számíthatunk, akinek a múltját kín és fájdalom járja át és egy igazi bosszúszomjas alak. Állítólag még nem tisztázott, hogy férfi vagy nő lesz az igazi választás erre a szerepre.

Ami még casting információ lehet a sorozat kapcsán, hogy Joe Kerry (Steve Harrington) és Noah Schnapp (Will Byers) állandó szereplőkké léphetnek elő.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE