Ketrecben (2016)

Hirdetés

A Lost-os Dominic Monaghan főszereplésével készült Az ördögűző sorozat írójának legújabb filmje, amely egy meglehetősen sajátságos horror lett, a Ketrecben.

 

Magyar cím: Ketrecben
Eredeti cím: Pet
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (USA): 2016. december 2.
Mozipremier (Magyar): –
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Carles Torrens
Forgatókönyvírók: Jeremy Slater
Filmstúdió: Magic Lantern, Revolver Picture Company

 

Ketrecben története:

A Ketrecben egy pszicho-thriller, amelyben Seth (Dominic Monoghan) kapja a főszerepet. Szegény fiú nem egy főnyeremény, sintérként dolgozik és egyedül él. Azonban neki is van szíve, vágyai és álmai. Ez utóbbiak most leginkább Holly-ban (Ksenia Solo) testesülnek meg. Seth azonban szürke kis egér a szépséges Holly mellett, így talán esélye sincs a lánynál. A fiút azonban nem abból a fából faragták, aki csak úgy feladná az álmait. Úgy dönt, hogy elrabolja a lányt és fogva tartja, hogy a kilátásba helyezett szerelem így vagy úgy, de beteljesüljön.

A filmről írt kritikánkat itt találod.

Szereplők:

Dominic Monaghan, Ksenia Solo, Jennette McCurdy, Da’Vone McDonald, Nathan Parsons, Janet Song, Gary J. Tunnicliffe, Denise Garcia, John Ross Bowie, Sean Blakemore, Irene Roseen, Alasdair Martin, Harmony McElligott, Rachel Robinson

Képek, poszterek:

Előzetesek, spotok, videók:

Érdekességek:

A helyzet az, hogy a Ketrecben szerintünk egyáltalán nem rossz film, mégis elképesztő gyenge nyitányt produkált abban a néhány moziban, ahol műsorra tűzték. Mindösszesen 63 dollárt szedett össze a film az első hétvégén. Gyorsan le is került a műsorról. Később aztán megint vászonra tették, viszont akkor is alig 5 ezer dollárnál többre futotta Slater filmjének.

Érdekes lehet ez, hiszen Jeremy Slater azért nem nevezhető teljesen ismeretlen fickónak. Az ördögűző sorozat írójaként tarthatjuk számon, ott pedig korrektet alkotott.

Emellett Slater A Lazarus-hatás forgatókönyvírója is, de a Netflix-re érkező Death Note szkriptje is az övé.

Igaz a spanyol rendező, Carles Torrens nem tartozik a legismertebb direktorok közé. Az Emergo című horrorja mondjuk nem volt rossz, de igazán ütősnek is túlzás volna nevezni.

A film főszerepét A Gyűrűk Urát és a Lost sorozatot is megjárt Dominic Monaghan kapta. A női főszereplő Ksenia Solo a Fekete hattyúban és az Elveszett lányban kapott szerepet.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE