Ki az árnyékból (2017)

Hirdetés

Gonosz ház, földöntúli erők, démonok és egy bajba jutott állapotos asszony. A jól ismert sztori most éppen Ki az árnyékból címen fut.

Ki az árnyékból teljes film adatlap

Ki az árnyékból (2017)

Magyar cím:  Ki az árnyékból
Eredeti cím: Out of the Shadows
Műfaj: thriller
Mozipremier (Ausztrália): 2017. április 29. (Gold Coast Filmfesztivál)
Mozipremier (Magyar): 2018. november 15.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Dee McLachlan
Forgatókönyvírók: Dee McLachlan, Rena Owen, Eric C. Nash
Filmstúdió: Bronte Pictures, Head Gear Films, Kreo Films FZ
Forrásunk az imdb adatlapja.

 

Ki az árnyékból (2017) története:

Egy fiatal nyomozó és a felesége nem is lehetnének boldogabbak. A nő gyermeket vár, ráadásul most költöznek álmaik házába. Legalábbis egy olyan házba, amiről ezt gondolják. A ház sötét múltjával azonban nincsenek tisztában, ez pedig végzetesnek bizonyul. A nő napról-napra egyre jobban fél, úgy érzi, hogy nem e világi, gonosz erők akarják hatalmukba venni a még meg nem született gyermekét. A helyzet fokozódik így a pár végül egy démonűző segítségét kell, hogy kérje.

Szereplők:

Lisa Chappell, Jake Ryan, Goran D. Kleut, Kendal Rae, Helmut Bakaitis, Jim Robison, Miyuki Lotz, Madison Haley, Blake Northfield, Anna Demidova, Fiona Press, Barbara Hastings, Milan Pulvermacher, Veronica Sywak, Mahto Von Schlippe

Előzetes:

Érdekességek:

A rendezést Dee McLachlan vezényelte. A hölgy még a ’90-es években kezdte a filmezést. A tékából A dupla nullás kölyök, a Szabadnak született vagy A dzsungel könyve 2. lehet ismerős tőle. Most egy horrorfilmmel tért vissza, amelyet forgatókönyvíróként is jegyez. Ez utóbbi feladatot viszont nem egyedül látta el. Rena Owen is a segítségére volt, aki inkább színésznőként dolgozott eddig. 2002-ben a Star Wars II. részében is feltűnt egy kisebb szerepben. Valamint ezen a téren, az írásban, Eric C. Nash nevét is érdemes amolyan ötletgazdaként megemlíteni.

Talán nem meglepő az sem, hogy világsztárok nélkül, kevésbé ismert színészekkel forgatták le a filmet. A munkálatok Ausztráliában zajlottak – nagyjából 2 millió dollárból sikerült tető alá hozni a végeredményt.

A produkciót először a Gold Coast Filmfesztiválon mutatták be Ausztráliában. A filmet ezen a fesztiválon jelölték a legjobb ausztrál független filmes kategóriában. Nyerni mondjuk nem sikerült – a What If It Works című alkotás lett a befutó. Az Ausztrál Operatőrök Szövetsége viszont ezüst díjjal jutalmazta Dee McLachlan alkotását.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE