Kiderült mikor jön az új Hellboy mozifilm

Hirdetés

A Lionsgate végre lerántotta a leplet arról, hogy mikor is kerülhet a mozikba az új Hellboy mozifilm, amelynek ugye vajmi kevés köze lesz a Guillermo del Toro által készített első két alkotáshoz.

Az elmúlt időszakban nem sok hír érkezett a készülő Hellboy háza tájáról. Úgy tudni, hogy a stáb október közepén elkezdte a forgatásokat. Illetve casting hírek is érkeztek. Ed Skrein például olyan gyorsan ment, mint amilyen gyorsan jött, de a helye azért nem maradt sokáig üresen. Illetve kiderült az is, hogy ki lehet a film főgonosza. Sőt, egy fotó is érkezett a Stranger Things sztárjáról, David Harbour-ról, aki az új címszereplőnk lesz.

Viszont ezek még mind többnyire szeptember hírek.

Most viszont kiderült, hogy a Lionsgate nem annyira szeretné elkapkodni a dolgokat. Habár benne volt a pakliban, hogy az új Hellboy mozifilm már 2018-ban bemutatkozhat a mozikban, kiderült, hogy ebből nem lesz semmi. A premier éppen, de átcsúszik a 2019-es évre.

A Hellboy: Rise of the Blood 2019. január 11-én kerülhet majd a mozikba. Azon a napon eddig a Brad Pitt nevével fémjelzett Ad Astra című sci-fi figyel, illetve a Mi kell a férfinek? (igen a Mel Gibson film kicsit megcsavart változata) mutatkozhat be.

A rajongók közül néhányan egyáltalán nem örülnek arra, hogy végül nem a Guillermo del Toro áltla tervezett Pokolfajzat 3. részének adott esélyt a stúdió. Viszont tegyük hozzá gyorsan, hogy az eddigi hírek alapján azért bőven van potenciál ebben a Hellboy filmben is. A rendezést például a horrorszakos Neil Marshall (A barlang, Végítélet, A kilencedik légió) vezényli. Valamint a készítők azt ígérték, hogy a del Toro filmeknél kicsit durvább tónusú alkotásra számíthatnak a rajongók.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE