KillerSaurus előzetes – Félig ember, félig dinó, teljesen agyament

Hirdetés

Azt hiszed, hogy megint valami SyFy és The Asylum közösködésről van szó? Hát egy nagy túrót. Ez a film néhány ettől a kompániától teljesen független őrültek agymenése. A KillerSaurus előzetes sajnos sokat nem mutat, de biztos agysejt sorvadást ígér.

A Cápaviharok és két millió karú polipok között (jó tudom, utóbbi még nem volt, de most talán ötletet adtam) néha jól esik egy-egy dinoszauruszos alkotás. Nem a Jurassic World-re gondolok, ami azért A-szinten tálalja az eseményeket. Oké, ez utóbbiban talán volna, aki vitába száll, de ne most tegye.

Viszont azt az ötletet meglovagolva azért a The Asylum elkészítette a Jurassic City című remeket, ami a maga szintjén annyira nem is volt rossz. Sőt nekem egyik kedvenc B vagy inkább Zs kategóriás produkcióbam a Tape 407. Igaz egy kézikamerás filmről van szó, de elég szórakoztató volt. Teszem hozzá, hogy megint csak a maga módján.

Nos a sorban a következő a KillerSaurus, előzetes alapján pedig van okunk arra, hogy féltsük az agysejteket. Egy tipikus Zs darabról van szó, amibe azért igyekeztek nem elaprózni azt a nyamvadt dinót.

A forgatókönyvíró Steve Lawson igyekezett nagyot álmodni. Pontosabban talán többet ivott a kelleténél és a félig dinó, félig ember szörnyet álmodta meg. Hiszen ha egy dinó nem elég okos, told meg egy félemberrel, aztán tessék, kész is a tökéletes gyilkológép.

Természetesen most is a katonaság keze lesz sáros, akik szeretnék megalkotni a tökéletes harci fegyvert. Az ötletelések során pedig eddig jutnak. A sztori szerint persze, amikor a tudósok rájönnek, hogy miféle szörnyűséget műveltek igyekeznek leállítani a projektet. Viszont a minden más dinónál furmányosabb KillerSaurus már elszabadul.

Készülhetünk is a gatyafelkötésre. Pontosabban már meg is kellett volna történnie. A brit alkotás ugyanis hazájában már bemutatkozott. Nyugalom nem gurult el az ottaniak gyógyszere sem, így csak lemezes kiadásról beszélhetünk.

A rendező és író Steve Lawson nevéhez amúgy fűződik néhány másik alkotás is, a Nocturnal Activity és a Survival Instinct hasonlóan igényes. Mókás tény lehet, hogy ezek a remekművek a Creativ Studios égisze alatt jöhettek létre. Érted. Creativ. Na mindegy.

A KillerSaurus előzetes egyetlen ponton bicsaklik meg. Nem igazán látni a címszereplő csodalényt.

Megosztom:Share on Facebook11Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE