Király ez a srác! (2019)

Hirdetés

Király ez a srác (2019) – Andy Serkis fia, Rebecca Ferguson és Patrick Stewart. Izgalmas szereposztás és egy ütősnek tűnő fantasy Joe Cornish-tól!

Király ez a srác! online film adatlap

Király ez a srác! teljes film

 

Magyar cím: Király ez a srác!
Eredeti cím: The Kid Who Would Be King
Műfaj: kaland, fantasy
Premier (USA):  2019. március 1.
Mozipremier (Magyar): 2019. március 22.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Joe Cornish
Forgatókönyvírók: Joe Cornish
Filmstúdió: Big Talk Productions, Working Title Films
Adatlapunk forrása a film imdb lapja.

 

Király ez a srác! (2019) történet:

Alex (Louis Ashbourne Serkis) egy fiatal srác, aki nem értékeli valami túl sokra magát. Kifejezetten senkinek érzi önmagát, ez azonban nem tart sokáig. Rálel ugyanis az Excaliburra, ezzel együtt pedig egy őrült fantáziavilágot szabadít a Földre. Alexre viszont most egy kőkemény feladat is vár. Csak egy módon győzheti ugyanis le a gonosz boszorkányt (Rebecca Ferguson) – ehhez össze kell szednie barátait és Merlinre (Patrick Stewart) is szüksége van.

Szereplők:

Rebacca Ferguson, Tom Taylor, Patrick Stewart, Rhianna Dorris, Dean Chaumoo, Louis Ashbourne Serkis, Denise Gough, Angus Imrie, Skye Sammarchi, Nathan Stewart-Jarrett, Connor Wolf, Amir Wilson, Jag Patel, Nick Mohammed, Louis Martin

Előzetes:

Érdekességek:

Rebecca Ferguson mondhatjuk, hogy a Király ez a srác! forgatásainak idején megfeszített munkatempóban dolgozott. Egy interjúban elárulta, hogy a dolog úgy nézett ki, hogy hétköznap a Mission: Impossible új részének forgatásain volt dolga. A hétvégéken pedig Cornish filmjét forgatta. Érdekesség lehet egyébként, hogy a színésznő harmadszor dolgozik olyan színésszel, aki érdekelt volt az X-Men filmes univerzumában. A Hóember forgatásain Michael Fassbender volt a partnere. A legnagyobb showman főszereplője Hugh Jackman volt. Most pedig Patrick Stewarttal dolgozott együtt.

A filmet Joe Cornish írta és rendezte. A brit filmes legutóbbi rendezése az Idegen arcok volt, egy remekül összerakott alkotás. Viszont érdemes lehet megemlíteni, hogy íróként A Hangya című filmen is volt lehetősége dolgozni.

Érdekesség lehet tovább, hogy a film főszerepét Louis Ashbourne Serkis kapta. Serkis. Nem véletlen ismerős a név, Andy Serkis kisfiáról van szó. A srác ráadásul annyira király, hogy nem is ez az első munkája. Korábban feltűnt az Alice Tükörországban című filmben, illetve a Tom Hardy nevével fémjelzett Tabu című sorozatba is osztottak rá szerepet.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE