Kirkman elárulta ki nem halt meg a The Walking Dead évadzárójában

Hirdetés

San Diego-ban javában zajlik a Comic Con, ahol természetesen a The Walking Dead is megkapta a maga kis paneljét. Az eseményen Robert Kirkman is megjelent, aki elárulta, hogy ki az, aki biztosan nem halt meg a sorozat évadzárójában.

Érdekes fordulattal zárult a The Walking Dead legutóbbi évada. Sokak szerint egy ocsmány hatásvadász lépés volt, amire Robert Kirkman és a sorozatos csapat elszánta magát. Mások pedig vad találgatásokba kezdtek azt illetően, hogy ki is murdált meg a The Walking Dead évadzárójában.

Amit a legtöbben biztosra vesznek, hogy nem Carl a szerencsétlen. Na nem mintha szegénynek az élete így is fenékig tejfel lenne. Így őt kizárhatjuk. Viszont a San Diegoban rendezett Comic Conon Robert Kirkman még egy nevet lehúzott a listáról.

A történet alapjául szolgáló képregény ötletgazdája elárulta, hogy nem is Rick Grimes az, aki közelebbi ismeretségbe került Negan legjobb barátjával Lucille-lel.

Oké, most azért biztos nem rosáltál be, hiszen ha Carl után valakit kizárhattunk, az szinte biztos, hogy Rick. A sorozat főszereplőjéről van szó, akit lehet előbb-utóbb elér a vég, de az biztos, hogy nem itt és most.

Egyébként viszont tovább folytatódhat a találgatás, lassacskán aktuális is lesz, hiszen folytatódik a sorozat.

A képregényeseknek persze jó tippjük lehet, hogy ki is az áldozat. A rajzolt füzetekben ugyanis a szóban forgó jelenet szinte szóról szóra pont ugyanúgy történt meg. Viszont ettől függetlenül nem kizárt, hogy a sorozatban másként alakulnak a dolgok.

Az AMC-nél igyekeztek tényleg maximális fokozatra kapcsolni a titkolózást az áldozat kilétét illetően. Tették ezt úgy, hogy 11 karakter halálát is leforgatták, így tulajdonképpen nagyrészt mindenki ott hagyta a fogát. Persze a sztoriban csak egyetlen halottunk lesz, akitől búcsúzhatunk.

A sorozat október 9-én folytatódik, addig pedig még körömrághatunk és izgulhatunk azon, hogy ki is az, akit elért a végzete a The Walking Dead évadzárójában.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE