Kong: Skull Island mozgó poszter érkezett

Hirdetés

Kong: Skull Island mozgó poszter ütötte fel a fejét a Twitteren. Ráadásul a rövid kis szösszenetben egy újabb meglepetés érkezését vetítik előre.

A San Diego-ban zajló Comic Con az a fajta rendezvény, amelyre minden valamire való stúdió készül egy-két nagy dobással. Természetesen elsősorban a nagy ászokat igyekeznek futtatni. Így van ezzel a Warner Bros. és a Legendary Pictures is, hiszen nekik köszönhetően hamarosan ismét King Kongtól lehetnek hangosak a mozitermek.

Erre mondjuk jövő márciusig még várnunk kell, az első előzetesig viszont egészen biztos, hogy már nincs hátra. A napokban ugyanis a film hivatalos Twitter oldalára felkerült egy Kong: Skull Island mozgó poszter, amely azt ígéri, hogy napokon belül valami új meglepetésre számíthatunk.

Vélhetően ez a Comic Conon történik meg és spekulációnk az, hogy a szóban forgó első előzetest mutatják be. Szerintünk nem csak újabb képeket vagy posztereket kapunk, őszintén szólva egy kicsit csalódottak is lennénk. Valljuk be, itt van már az ideje, hogy a Kong Skull Island előzetes szemmel látható legyen.

A forgatások természetesen már rég véget értek, a stáb most az utómunkálatokon ügyködik. Igaz legalább március óta így tesznek, tehát vélhetően ezen a téren is jól állnak. Na mondjuk biztos nem kis munka egy óriás majmot a vászonra varázsolni.

A film forgatókönyvén többen is dolgoztak. Dan Gilroy, John Gatins, valamint Max Borenstein, akinek a Godzilla filmet is köszönhettük, de Derek Connolly is kapott lehetőséget. A Godzilla párhuzam mellett pedig azért sem mehetünk el szó nélkül, mert a tervek szerint King Kong és a méretes szörny hamarosan egy filmben mutatkozhatnak be.

A Kong: Skull Island rendezését Jordan Vogt-Roberts vezényelhette, akitől korábban A nyár királyait láthattuk.

A főszerepben pedig Tom Hiddleston feszíthet, de John Goodman, Toby Kebbell, Brie Larson és a mindenben felbukkanó Samuel L. Jackson is szerepet kapott.

Tényleg nagyon bízunk abban, hogy a következő, amit a Kong: Skull Island mozgó poszter után kapunk az a teljes hosszúságú előzetes lesz.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE