Ezt kapd ki! Korhatáros Star Trek film Tarantino rendezésében

Hirdetés

Milyen is egy jó évvége tűzi játék nélkül. Vagy valami jó bombahír nélkül, ami akkorát szól, hogy egy pillanatra elfelejtünk levegőt venni. Idén Quentin Tarantino robbantott egészen hatalmasat!

Quentin Tarantino filmes munkássága gondolom nem ismeretlen számodra. Vérbő, korhatáros, káromkodós, fordulatokkal teli alkotások kötődnek Tarantino nevéhez, aki mindig valami eredeti dologgal áll elő. Egy különc figura, akinek a vérében van a filmkészítés.

Ezért is meglepő a Deadline által kiszimatolt hír, miszerint Tarantino kigondolt egy Star Trek történetet, amit aztán a Paramount Pictures és J. J. Abrams számára is vázolt. A portál pedig úgy tudja, hogy a stúdió és a producer is kapó volt egy Tarantino által megálmodott sztorira, így gyorsan össze is trombitáltak egy írói csapatot, akikkel úgy tudni, hogy Tarantino már egyeztetett is.

Az ötlet tehet Tarantino nevéhez köthető, azonban az írás nem az ő reszortja lesz. Nem is csoda, hiszen jelenleg a Tate gyilkosságot feldolgozó film előkészületivel és hamarosan forgatásaival lesz elfoglalva.

Mark L. Smith (Elhagyott szoba, A visszatérő), Lindsey Beer (The Kingkiller Chronicle, ROM, Dungeons & Dragons, Godzilla vs. Kong) és Drew Pearce (Vasember 3., Sherlock Holmes 3., Mission Impossible – Titkos nemzet) vett részt a megbeszélésen és a pletykák szerint talán Smith lehet az, aki körmölheti a szkriptet.

Azt pedig talán mondanunk sem kell, hogy Quentin Tarantino egyetlen esetben hajlandó valóban vállalni a rendezést. Ha korhatáros, R-es filmet csinálhat, amiben folyhat a művér, röpködhetnek a káromkodások és szitokszavak, egyszóval vérbeli Tarantino filmet hozhat tető alá. Állítólag a stúdiónak ez ellen sincs ellenvetése. Ez pedig talán annyira nem is meglepő, hiszen az X-Men-es univerzumban már több mint sikeres lett, hogy felnőtteknek szánt alkotásokat küldtek a mozikba. Illetve akár az Az filmet is szóba hozhatjuk, ami korhatáros mivolta ellenére is szépen termelte a zöldhasút.

Igaz a stúdió bolond volna, ha kihagyná a lehetőséget. Egy Tarantino rendezte Star Trek filmre ugyanis jó eséllyel azok is kíváncsiak, akik egyébként kevésbé ismerik a szóban forgó űrkalandokat.

Megosztom:Share on Facebook22Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE