A körök első három perce

Hirdetés

Magyarországon pont ma lesz az új Kör film premierje. A stúdió nem régiben ennek kapcsán közzétette a film első három percét. Jó szórakozást!

Nem volt egyszerű élete A körök című horrornak. Ugye az egykori A kör című film harmadik részéről van szó, amelyről a stúdió úgy gondolta, hogy érdemes lehet leporolni és újra eladni. Nincs ebben semmi meglepő. Sőt igazából akár még működőképes is lehet a dolog.

A baj az, hogy az eddig megjelent kritikák mondhatni egészen lesújtóak lettek. Pedig a korábbi két rész elég korrekt volt és a japán eredetit is lehet szeretni – sőt. Azonban úgy néz ki, hogy a spanyol direktor F. Javier Gutiérrez nem igazán tudta megugrani a lécet.

Az igazság az, hogy egyelőre még nem láttam a készanyagot, ám ha valóban igazak a megjelent kritikák, akkor talán nem is Gutiérrez hibája az egész. Egy oktondi és gyenge forgatókönyvből talán nehéz kihozni bármi szórakoztatót is.

A körök első három perce mondjuk nem tűnik annyira borzalmasnak. Ha leszámítjuk a CGI légy inváziót. Illetve ha ez egy az egyben az első három perc, akkor a vágás is olyan érdekesnek tűnik. Valamiért az volt az érzésem, hogy ez az egész össze van csapva.

A premiert amúgy a stúdió tologatta is. Már tavaly szerették volna bemutatni a végeredmény, ám úgy döntöttek, hogy jobb lesz ha majd csak 2017 februárjában debütál a végeredmény a mozikban.

Arról nem érkezett infó, hogy a csúszás alatt esetleg csiszoltak-e a dolgokon, ne adj isten történtek-e újraforgatások.

Az esetleges bukás azért is lehet különösen szarul eső a stúdió számára, mert 33 milliót költöttek a filmre. Ez pedig nem kevés. Ugye  jól tudjuk, hogy a Blumhouse Prodtucions ennek töredékéből termeli ki a sokszorosát ennek az összegnek.

Persze a vészharangokat egyelőre ne kongassuk. Meglátjuk, hogy a hétvégén, hogy szerepel a film. A tengerentúli premier és mondhatni a világpremier szintén ezen a hétvégén esedékes.

A körök első három perce:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE