A közönség utálja az Anyám!-at?!

Hirdetés

Habár a kritikusok véleményét olvasva úgy tűnt, hogy Jennifer Lawrence új filmje egészen izgalmas lesz. Az Anyám! azonban a hőn szeretett közönségnél kiverte a biztosítékot. Irtó pocsék osztályzást kapott a film.

Nem meglepetés, hogy az Anyám! című új Darren Aronofsky film megosztja az embereket. Tulajdonképpen ezt már, akkor lehetett sejteni, amikor a direktor jelezte, hogy új filmet készít. Ilyen faszi, ilyen filmeket csinál. Ez alkalommal viszont talán minden eddiginél betegebb alkotást hozott létre, ami igazából a szereplőknél is kiverte kicsit a biztosítékot. Jennifer Lawrence egy interjúban úgy fogalmazott, hogy amikor először olvasta az Anyám! forgatókönyvét, akkor annyira felcseszte az agyát, hogy a szkriptet a szoba túlsó végébe vágta. Michelle Pfeiffer már óvatosabban fogalmazott, csak annyit mondott, hogy nem igazán értette elsőre, hogy miről is van szó.

Ergo egy meglehetősen nehezen feldolgozható műről van szó.

A kritikusok ennek ellenére szerették a végeredményt, időközben pedig a tengerentúli mozikban is műsorra tűzték a filmet. Ennek okán pedig az első osztályzatok és közönségvélemények is ismertté váltak.

A helyzet nem túl jó. A Cinema Score szokás szerint megkérte a nézőket arra, hogy adjanak egy osztályzatot a filmnek. A végeredmény az F osztályzat lesz, ami a lehető legrosszabb eredmény.

A Cinema Score begyűjti az osztályzatokat és azokat átlagolja, így jött ki az F, ami nem túl kecsegtető.

Csak, hogy még közérthetőbb legyen, jöjjön egy példa. Talán még rémlik a legutóbbi Fantasztikus Négyes film. Meglehetősen pocsék szuperhős mozi lett a végeredmény, talán az elmúlt évek legrosszabb ilyen jellegű filmje. Nos, ez a produkció ugyanezen a szavazás C osztályzatot kapott.

Na persze ettől még bőven benne van, hogy imádni fogod Aronofsky és Jennifer Lawrence új filmjét, viszont bőven benne van, hogy a hazai közönség nagy része sem veri majd örömében földhöz a seggét. Meglátjuk, október 19-én esedékes a hazai premier.

Mondjuk az igazságérzet miatt érdemes hozzátenni, hogy az IMDB-n több mint 7500 szavazat alapján 6,8-on áll jelenleg a film. Ez viszont úgy áll össze, hogy 1260-an adtak 1 pontot az Anyám!-nak. Igaz több mint 3500-an 8 vagy a feletti pontszámmal illeték a filmet.

Megosztom:Share on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE