Lájkolj, ossz meg, kövess! (2017)

Hirdetés

Nem fogsz meglepődni, egy újabb Jason Blum által pénzelt horrorfilmről van szó. A Lájkolj, ossz meg, kövess Glenn Gers harmadik rendezése.

Lájkolj, ossz meg, kövess! (2017)

 

Magyar cím: Lájkolj, ossz meg, kövess!
Eredeti cím: Like.Share.Follow.
Műfaj: horror, romantikus, thriller
Premier (USA):  2017. október 31-
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Glenn Gers
Forgatókönyvírók: Glenn Gers
Filmstúdió: Divide / Conquer, Blumhouse Productions, Gunpowder & Sky

 

Lájkolj, ossz meg, kövess! története:

Garrett (Keiynan Lonsdale) igazi sztár. A közösségi médián aratja le a babérokat, a Youtube egyik legismertebb videósa. Több tízmilliós megtekintést képes generálni, ám, mint tudjuk a népszerűségnek néha ára van. Egyik rajongója bolodongul Garrett-ért, a nő szeretné minél közelebb kerülni a fiúhoz, és semmitől sem riad vissza, hogy elérje célját.

A lány gyilkos vadásszá válik, Garrett legnagyobb bánatára.

Szereplők:

Keiynan Lonsdale, Ema Horvath, Abraham Benrubi, Michael Boatman, Mikey Bolts, Gabriel Conte, Patrick Gorman, Nate Hartley, Monico Lopez, Cynthia Luciette, Norma Maldonado, Remy Nozik, Amy Pham, Will Pinson Rose, Jessica Rotter

Képek, plakátok:

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A digitális korszaknak és a közösségi médiának megvannak a maga szörnyű veszélyei. Ebből az alapfelvetésből faragott filmet Glenn Gers rendező. A témára és az alacsony költségvetésre pedig Jason Blum is felfigyelt. A Blumhouse Productions zsánere egyébként is az ilyen jellegű történetek.

Nem a Lájkolj, ossz meg, kövess! Glenn Gers első filmje. Forgatókönyvíróként már régóta jelen van a filmes szakmában. Elsősorban tévéfilmek stáblistájáról lehet ismerős a neve. A Szünidős Télapó mellett, a Gyilkos rejtvény és a Van az a pénz, ami megbolondít fűződik a nevéhez. A legismertebb szkriptje viszont talán mégis a Törés, amelyben Anthony Hopkins és Ryan Gosling kapták a főszerepet. Gers akkor Daniel Pyne-nal működött együtt. Rendezőként pedig ez a harmadik filmje a The Accountant és a Disfigured után.

A főszerepben felbukkanó ausztrál Keiynan Lonsdale a Flash sorozatból lehet ismerős, de A lázadóban vagy a Viharlovagokban is találkozhattunk vele. A női főszereplő Ema Horvath-nak ez az első filmje. Hamarosan egy másik Blumhouse filmben is találkozhatunk vele, az Akasztófa 2. részében kapott újabb szerepet.

Megosztom:Share on Facebook11Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE