Látlak (2018)

Hirdetés

Látlak (2018) teljes film adatlap – Scott Spper legújabb filmje Daniel Waters regényét dolgozza fel. Bella Thorne keveredik súlyos kalamajkába egy milliók életét követelő apokaliptikus esemény után.

Látlak online film adatlap

Látlak (2018)

 

Magyar cím:  Látlak
Eredeti cím: I Still See You
Műfaj:  thriller
Mozipremier (USA): 2018. október 12.
Mozipremier (Magyar): 2018. október 11.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Scott Speer
Forgatókönyvírók: Jason Fuchs, Daniel Waters
Filmstúdió: Gold Circle Films
Forrásunk az imdb adatlapja.

 

A Látlak (2018) története:

Ronnie Calder (Bella Thorne) minden egyes reggel az édesapjával reggelezik. Pontosabban az édesapja maradványaival, ha úgy tetszik kísértetével. Tíz évvel korábban ugyanis egy szigorúan titkos kormányzati kísérlet balul sült el, ami több millió ember életét követelte az USA-ban. Néhányan pedig amolyan maradványként, kísértetként még olykor láthatóak és jelen vannak.

Ronnie élete azonban fenekestül felfordul, amikor egy ismeretlen kísértet kezdő őt zaklatni. Ráadásul ez alkalommal egy olyan maradványról van szó, akinek a fizikai világra is jelentős ráhatása van. Ronnie előbb Mr. Bittnertől (Dermot Mulroney), az egyik tanárától kér segítséget. De csatlakozik hozzá Kirk (Richard Harmon) is, egy különc fickó, aki úgy tűnik sok mindent tud a maradványokról. Nyomozásaik során a fiatalok eljutnak Chicagóba is, az egykori katasztrófa színhelyére, ahol néhány kísértet úja és újra eljátszik néhány vérfagyasztó gyilkosságot. Ráadásul kiderül, hogy a Ronnie-t üldöző maradvány is egy gyilkos volt, akivel most mielőbb le kell számolni.

Szereplők:

Bella Thorne, Dermot Mulroney, Amy Price-Francis, Richard Harmon, Hugh Dillon, Louis Herthum, Shaun Benson, Sara Thompson, David Lawrence Brown, Alicia Johnston, Duane Franke, Cassandra Potenza, Marina Stephenson Kerr, Arden Alfonso, Morgan Holmstrom

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

A film alapját Daniel Water regénye, a Break My Heart 1000 Times szolgáltatta, amely 2012-ben jelent meg a boltok polcain. A történetből Jason Fuchs, a Jégkorszak 4, a Pán és a Wonder Woman egyik forgatókönyvírója készített szkriptet.

A rendezést Scott Speer vezényelte, aki korábban készített már Step Up filmet, de a Carter nyomában című sorozaton is dolgozott, sőt a Sikoly sorozat egyik felvonását is levezényelte. Legutóbb az Éjjeli napfény című alkotással hallatott magáról.

A film forgatásai 2017 márciusában kezdődtek meg a kanadai Carmanban.

Bella Thorne (Amityville) ebben a filmben fekete parókát visel.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE