Leállították a The Walking Dead 8. évadának forgatását!

Hirdetés

John Bernecker színész-kaszkadőr korábban megsérült a The Walking Dead 8. évadának forgatásain. Bernecker-t ugyan sikerült kórházba szállítani, de ott belehalt sérüléseibe.

Szörnyű hírről számolt be a napokban a Deadline.com. A portál úgy értesült,h ogy John Bernecker színész-kaszkadőr súlyos sérülést szenvedett a széria 8. évados forgatásán. A beszámoló szerint Bernecker 10 méter magasból zuhant a betonra, ráadásul fejjel. A férfi életét próbálták megmenteni, ám a gyors beavatkozás is hiába való volt.

A balesetet követően az Atlanta Medical Centerbe szállították, ahol lélegeztetőgépre kellett kötni. Csütörtökön azonban az orvosok is feladták.

17 év óta ez az első kaszkadőrt érő halál eset az USA-n belüli forgatásokat figyelembe véve.

Bernecker a szakmában igazán rutinosnak számított, még 2009-ben az Anytown című filmen dolgozhatott először. Később aztán a Dylan Dog-ban, A mestergyilkosban, a Zöld lámpásban vagy éppen a Támadás a Fehér Ház ellen című filmben is ott volt. Dolgozhatott Az éhezők viadala filmeken, a Logan-en vagy éppen az új 24 sorozaton is.

Legutóbb a Fekete Párduc forgatásain és a Szupercella folytatásán volt jelenése, de a szintén most forgó Rampage című Dwayne Johnson filmben is osztottak neki feladatot.

A szakszervezet jelenleg vizsgálja, hogy pontosan mi is történhetett. Egy beszámoló szerint egy akciójelenetet forgattak, amelyben egy rutinfeladatnak számító esést kellett volna a színésznek végre hajtania. Azonban Bernecker hibázott és 10 méterről a betonra zuhant.

Az AMC értesítése szerint a The Walking Dead 8. évadának forgatásait az esetet követően leállították. Nem tudni, hogy mikor kezdődhetnek újra a munkálatok, és arról sem szólt a közlemény, hogy hol tart jelenleg a stáb.

Talán az is benne lehet a pakliban, hogy az eset miatt a premiert is későbbre halasztják. Ez ügyben még nem szolgált információval a csatorna.

 

Megosztom:Share on Facebook61Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE