Leforgatták a Godzilla 2. részét

Hirdetés

Michael Dougherty közösségi oldalán jelezte, hogy véget értek a Godzilla 2. részének, a King of the Monsters-nek a forgatásai.

2019-ben az óriás szörnyek ismét ellepik a világunkat. Legalábbis a vásznon mindenképpen ezt teszik, hogy érkezik az újabb nagyra nőtt szörny, ez alkalommal Godzilla térhet vissza a vászonra, aki Gareth Edwards vezényletével már megmutathatta magát.

Eleinte úgy tűnt, hogy a folytatás is Edwards ölében landol, ám ehelyett mégis Michael Dougherty kapta a rendezői stafétát. Dougherty-nek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Adsz vagy kapsz vagy éppen a Krampusz. Úgy véljük, hogy nála egészen jó helyen volt a Godzilla: King of the Monsters levezénylése.

A történetről annyit tudni, hogy a Monarch vállalat, amelyet a Kong: Koponya-szigetben már megismerhettünk ismét előkerül és továbbra is küzdenek a felszínre érkező újabb óriás lényekkel. Godzilla pedig több másik nagydarab szörny ellen kell, hogy kesztyűt húzzon, Mothra, Rodan és ősi ellensége King Ghidorah – akinek nem mellesleg rögtön van három feje – is harcol majd ellene.

Komoly szörny csetepatéra számíthatunk majd és arra, hogy a végeredmény felvezeti majd a Godzilla vs. Kong mozit, amelyben a két neves szörny esik majd egymásnak. Egyébként Dougherty korábban megosztott egy fotót, amelyen már Godzillát is el lehet csípni. Egyes vélemények szerint, habár a kép alapján, azért nehéz egyértelműen megítélni, Godzilla kicsit nagyobb, mint korábban. Erre mondjuk szükség is lehet, hogy méreteiben idomuljon majd Konghoz, aki minden eddigi változatánál nagyobb volt.

Egy másik pletyka pedig arról szól, hogy a USS Scorpion is szerepet kaphat majd a filmben. Egy amerikai nukleáris tengeralattjáróról van szó, amely jelenleg is az óceán mélyén vesztegel. Dougherty osztott meg egy fotót, amelyen a szóban forgó tengeralattjáróra utal, talán tényleg nem véletlen.

  1. március 22. Már, ami a még egészen távolinak tűnő premierdátumot illeti.
Megosztom:Share on Facebook20Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE