Leonardo DiCaprio Joker szerepében?

Hirdetés

A Warner úgy tűnik, hogy csak szeretné elkészíteni az önálló Joker filmet. Azonban nem Jared Leto-val folytatnák, hanem a pletykák szerint Leonardo DiCaprio a kiszemeltjük.

Az elmúlt időszak filmes hírei közé tartozik a Warner és a DC bejelentése, mely szerint készül egy a DCEU-tól függetlennek számító filmes univerzum, ahol többek között Joker is feltűnhet majd. Sőt mi több a karakter egy eredetfilmben mutatkozhat majd be a tervek szerint.

Az előkészületek ráadásul úgy tudni, hogy már egészen előrehaladott állapotban vannak. A stúdió ugyanis már producert, forgatókönyvírót és rendezőt is talált a projekt élére. Sőt a főszereplővel kapcsolatban is hallani pletykákat.

Haladjunk azonban szépen sorban.

Úgy tudni, hogy a stúdió egy elég kemény filmet szeretné tető alá hozni, ami vélhetően R-es korhatárt jelent. Realisztikus, amolyan véres gengszterfilmre van kilátás, ahol nyoma sem lesz a finomkodásnak. Ezért is gondoltuk, hogy kicsit foglalkozunk a témával.

A forgatókönyv elkészítésével Scott Silver-t bízták meg, aki korábban a Drogosztagon, a 8 mérföldön vagy éppen legutóbb a Viharlovagokon dolgozott. Az írást ráadásul nem egyedül végzi, hanem a rendezői posztra kiszemelt Todd Phillips is segíti a munkáját.

Őszinte leszek Phillips szerződtetése elsőre meglepőnek tűnhet. Tehetséges fasziról van szó, az tény, azonban a Másnaposok-trilógia, a Terhes társaság vagy éppen a 2004-es Starsky és Hutch fűződik a nevéhez. Stílusát tekintve vélhetően ezek merőben eltérnek majd a Joker eredetfilmtől. Igaz Phillips legutóbb a Haverok fegyverben című filmmel bizonyította, hogy a komolyabb témákhoz is ügyesen nyúl, bár azért ott is volt egy kis ökörködés. Mondjuk kétségtelen, hogy egy kis feketehumorral akár fel lehet majd tölteni a Joker eredetfilmet is.

A produceri poszton szintén nagynévnek örülhetünk. Martin Scorsese az, aki vállalta, hogy egyengeti a projekt útját. Ennek kapcsán pedig nem is annyira meglepő a pletyka, mely szerint Joker szerepére Leonardo DiCaprio-t szeretnék megnyerni.

A dolgon leginkább Jared Leto  lepődött meg, hiszen az Öngyilkos osztagban ő alakította a karaktert. Nem hivatalos forrásból származnak ugyan az infók, de nagyon úgy néz ki, hogy a stúdió nem vele képzeli el a jövőt. Legalábbis a Joker eredetfilmet semmiképpen.

DiCaprio neve nem biztos, bár vélhetően Scorsese jelenléte miatt tényleg adja magát a dolog.

Meglátjuk, hogy mi történik a projekt háza táján. Egyelőre a bejelentésnél tartunk a rendezőt és a producert illetően. A stúdió még nem is dátumozta fel a produkciót, de amint tudunk újabb infókat természetesen beszámolunk róla neked.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE