Liam Neeson ismét bosszúálló üzemmódba kapcsol

A Marvel összes jófej hőse nem állt még bosszút annyiszor, mint Liam Neeson az elmúlt néhány évben. A színész most egy szó szerint hidegrázós bosszúfilmben bukkan fel ismét!

Ha Liam Neeson új filmjének előzetesét látva deja vu érzésed van, akkor teljesen jogos a dolog. A Cold Pursuit ugyanis egyáltalán nem egy zsírúj ötlet zseniális megvalósítása. A sztori ugyanis egy az egyben Hans Petter Moland 2014-es filmjének, Az eltűnés sorrendjében című produkció újrája, csak más szereplőkkel.

Mondjuk legalább Hans Petter Moland visszatért a rendezői székbe, már ha ez jelent egyáltalán bármit. Hasonlóra láttunk példát és megesett, hogy a végeredmény még úgysem ütötte meg az eredeti film színvonalát.

Neeson egy tisztességes családapát alakít, aki a hóba zárt világban tengeti életét, többnyire egy hatalmas géppel, amivel megtisztítja az utakat. Köztiszteletnek örvendő rendes fazon, akinek csúnya fordulatot vesz az élete, miután a fia az életét veszti. A boncolási jegyzőkönyv szerint herointúladagolás okozta a fiú vesztét, Neeson viszont ebbe képtelen belenyugodni, pontosan tisztában van vele, hogy ez hazugság. Mivel azonban a rendőrségen süket fülekre talál, ezért saját maga igyekszik felgöngyölíteni az ügyet. Az elve nagyon egyszerű: szemet szemért!

Neeson mellett Emmy Rossum, Tom Bateman, Laura Dern és Domenick Lombardozzi lesz látható. A film pedig február 8-án debütálhat a tengerentúlon. Az kérdés, hogy a magyar mozikba megismétlik-e az alkotást. Úgy rémlik, mintha az eredetit vetítették volna – az előzetest elnézve pedig sok újdonságra nem kell számítani.

Cold Pursuit előzetes:

CLOSE
CLOSE