Ómen paródia a Trancsírák rendezőjétől

Hirdetés

Az 1976-os Ómen című film igazi horror remekmű. Kötelező darab, amely nem sok okot adott a nevetésre. Eli Craig rendező azonban úgy érezte, hogy egy hasonló sztori, akár lehet mókás is. Mutatjuk a Little Evil előzetest.

Gregory Peck, Richard Donner és Jerry Goldsmith. Az ő nevük egy felejthetetlen és imádnivaló horrorfilmet fémjelez. 1976 – Ómen. Gondolom nem kell igazán bemutatni a végeredményt. Egy sátáni kisfiú kapta a főszerepet, akin viszonylag kevés alkalommal tudtunk nevetni.

Eli Craig, a Trancsírák rendezője azonban most igyekszik viccesre venni a figurát. A Little Evil forgatókönyvírója és rendezője ugyanis fogta az Ómen történetét. Kicsit átpofozta és teletömte humorral. Voálá. Megszületett a Little Evil.

A Netflix berkein belül készült alkotásban egy Gary nevű faszi kerül a középpontba, aki kis híján a világ legboldogabb embere. Rátalál álmai nőjére, aki gyönyörű, okos és tényleg egy szuper vúmen, ahogy azt az Animal Cannibals is elrappelte, csak egy kicsit más kontextusban.

Az egyetlen gond, hogy Samantha-nak fia van. Ez kevésbé volna mondjuk baj, de a kis srác maga a Sátán!

A Little Evil előzetes talán kevésbé ígér trancsír horrort, mint a rendező korábbi próbálkozása tette. Viszont ennek ellenére talán egy korrekt horror-paródia lesz a végeredmény. A női főszerepet egyébként Evangeline Lilly kapta, aki a Lost sorozatból lehet ismerős, de a Marvel háza táján is megfordult már.

A férfi főszerepben pedig Adam Scott bukkan fel, aki drámai és vígjáték szerepben is tudott már bizonyítani.

A Little Evil szeptember 1-től lesz elérhető a Netflix kínálatában. Meglátjuk, hogy miként illik be a többi alkotás közé. Az egyik legutóbbi próbálkozás Tommy Wirkola rendezése, a What Happened to Monday volt. Igaz az pont a sci-fi kategória indulója volt.

Little Evil előzetes:

Megosztom:Share on Facebook14Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE