Luke Evans szeretné még Drakula lenni

Hirdetés

Nagyon izgalmas kérdés, hogy vajon milyen sorsot szán a Universal Pictures a Sötét Univerzumnak. Luke Evans mondjuk bizakodik abban, hogy még visszatérhet Drakulaként.

Habár a 2014-es Luke Evans főszereplésével készült Az ismeretlen Drakula még nem igazán volt része a Universal Sötét Univerzumos terveinek, azért könnyen bekerülhetne oda. Sőt, azért vannak olyan hangok, melyek szerint a stúdió akár nyitódarabnak is szánta volna a dolgot és több filmben gondolkoztak, ám a fogadtatás nem volt egyértelműen tökéletes. A tengerentúlon megbukott az alkotás, igaz világszerte 220 millió környéki bevételről beszélhetünk, ami azért nem nevezhető rossznak.

Apró pletykák pedig kis túlzással folyamatosan érkeznek a Sötét Univerzum alakulását illetően, arról mégsem hallani, hogy Drakula szerepet kap-e benne. Pláne, hogy Luke Evans alakíthatja-e a karaktert.

A színészt ezzel kapcsolatban a Screen Rant faggatta:

„Nagyon élvezném, ha lenne folytatás. Tudom, hogy a filmnek megvoltak a maga hibái, de a nézőktől nem kapott olyan rossz visszhangot. Ma is van, aki megkérdezi, hogy lesz-e folytatás. Szerintem elég tágra nyitottuk a karakter határait, aki az időben és a történelemben is képes lépkedni. De hát ki tudja? Szeretném, ha részese lehetnék a koncepciónak, de egyelőre annyit tudok, mint te.”

A stúdió tehát úgy néz ki, hogy Evans-t még nem kereste meg, ám ha ez megtörténik, akkor a színész nem fog ellenállni.

Mondjuk elfoglaltságból azért így sem szenved hiányt. Legutóbb a Halálos iramban 8. részében láthattuk, de a tengerentúlon már bemutatták a Professor Marston and the Wonder Women című filmjét. Emellett befejezte a 10×10 című thriller forgatásait is, most pedig Luc Besson féle Anna lehet a következő munkája, de talán a Halálos iramban spin-off-ban is számítanak rá.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE