Magyarországon forgatott filmmel jön az Örökség rendezője

Hirdetés

Ari Aster befejezte második horrorfilmjének forgatásait. Augusztusban már érkezik is a végeredmény, amelyet Magyarországon forgattak!

Ari Aster egy csapásra felkerült a horrortérképre az Örökség című filmjével. A végeredmény ugyan egy kicsit megosztotta a nézőket, de az biztos, hogy így vagy úgy, de egyedülálló élmény volt. Sokan az év legijesztőbb horrorfilmjének titulálták, amiben talán olyan nagy túlzás sincs.

Fellélegezni pedig nem sok időnk van, hiszen Aster már az utómunkálatokat végzi újabb alkotásán. A Midsommar az ígéretek szerint egy skandináv folk sztori lesz – jó eséllyel a Szentivánéj körül forognak majd a dolgok. Igaz a sztoriról egyelőre meglehetősen keveset lehet tudni.

Egy fiatal lány úgy dönt, hogy csak beadja a derekát és elmegy a barátjával kempingezni. A nyári kaland azonban nem várt, szörnyű fordulatot vesz.

Egyelőre ennyi, meg annyi, hogy a főbb szerepekben Florance Pugh, Jack Reynos és Will Poulter tűnik fel. Másrészt pedig úgy tudni, hogy augusztusban nálunk, Magyarországon zajlottak a forgatások.

A tervek szerint 2019 augusztusán érkezhet majd a mozikba a film, így jó eséllyel az előzetesre még sokat kell várnunk.

A kérdés viszont adott, vajon Ali Aster új filmje is annyira felkavaró lesz, mint az Örökség volt?

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE