Most már biztos, hogy folytatódik az X-akták sorozat

Hirdetés

David Duchovny és Gillian Anderson a jövőben sem maradnak rejtélyek nélkül. A Fox ugyan egy darabig ült a dolgon, de most már biztos, hogy folytatást kap az X-akták sorozat.

Az elmúlt évben hamvaiból sikerült feltámasztani az X-akták sorozatot. A végeredmény néhány rész és egy nem túl ütős, de gyengének sem nevezhető évad lett. Talán bemutatott új részek nem értek azon felvonások nyomába, amelyek a széria fénykorát jellemezték. Azonban ha nem is lett átütő siker a szóban forgó X-akták 10. évad, azért a közönség részéről megvolt az igény.

A Fox mondjuk jó ideig gondolkozott azon, hogy vajon zöld utat adjanak-e a folytatásnak. Korábban már mi is írtunk arról, hogy a tárgyalások megkezdődtek. Azóta jó néhány hónap eltelt, ám most úgy néz ki, hogy sikerült egyezségre jutni a csatornának és a készítőknek.

A Fox ráadásul vélhetően komolyabban számol a szériával. A 10 évad ugye mindösszesen hat epizódot tartalmazott. A Deadline beszámolója szerint azonban az X-akták 11. évadban már tíz darab résznek örülhetünk.

Az ugye nem is kérdés, hogy a főszerepben David Duchovny és Gillian Anderson térhetnek vissza. A forgatókönyv írásáért pedig Chris Carter lesz a felelős.

A Fox ezzel együtt egy plakátot is közzétett, amelyen viszont egyelőre a premierdátum nem szerepel. Mi úgy saccolnánk, hogy 2018-ban lehet ebből valami, mondjuk egy tavaszi vagy nyári kezdéssel. Már csak azért is, mert a Deadline szerint a forgatások idén nyáron kezdődhetnek meg. Mondjuk a korábbi, hat részes évad pont 2016 januárjában startolt el.

David Madden, a Fox elnöke elmondta, hogy bíznak Carter briliáns történetében és persze Duchovny és Anderson színészi képességeiben is.

Amúgy Gillian Anderson meglehetősen elfoglalt az utóbbi időben. A színésznő az American Gods című sorozatban is szerepet kapott. Ez pont a napokban kezdődik meg a Starz nevű kábeladón.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Mulder és Scully mellett milyen visszatérő arcok kaphatnak szerepet az X-akták sorozat új évadában.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE