Már forog a Glass

Hirdetés

M. Night. Shyamalan a Széttörve című filmmel tulajdonképpen folytatta, amit a Sebezhetetlennel megkezdett. A rendező pedig a napokban neki látott a harmadik felvonás, a Glass forgatásának.

A Széttörve mondjuk nem volt közvetlen folytatása a Sebezhetetlennek, Shyamalan második sikerfilmjének. Ugyanakkor, mint a végén kiderült egyazon filmes univerzumban játszódott a két sztori. Erre ugye Bruce Willis cameo-ja is nyomós bizonyíték volt. A rendező pedig nem sokkal a Széttörve premierje után bejelentette, hogy bizony érkezhet a folytatás, amibe mindkét film sztárjait igyekezett összeverbuválni.

Bruce Willis visszatér, de Samuel L. Jackson sem gondolkozott napokat azon, hogy vajon vállalja-e az újabb filmet. Ami nem is baj, hiszen a következő rész a Glass címet viseli, ami talán pont az ő karakterére utalhat.

A Széttörve filmből pedig James McAvoy és alteregói, valamint Anya Taylor-Joy is újra beugrik.

Sőt ez nem minden, rajtuk kívül is akadnak majd régi ismerősök. A Sebezhetetlen stábjából ugyanis Spencer Treat Clark és Charlayne Woodard is újból szerepet vállaltak a történetben. Előbbi Dunn fiát alakíthatja, míg utóbbi Elijah Price édesanyja.

A Glass 2019 januárjában érkezhet meg a mozikba, a forgatások pedig a napokban kezdődtek meg. A stáb Philadelphiában dolgozik jelenleg M. Night Shyamalan vezényletével. Viszont nem elég a jó nevű rendező és a betyárosnak tűnő színész névsor, a stábtagok között is igen sok a tehetség.

Az operatőri munka Michael Gioulakis feladata, aki a Széttörve esetében is hasonló feladatot látott el. A jelmeztervezésért Paco Delgado felel (Széttörve, A nyomorultak), míg a látványtervező a Stranger Things stábját is erősítő Chirs Trujillo.

Várjuk az első lesifotókat, hátha néhány ezekből is érkezik majd a közeljövőben.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE