Márciusban jön a Hétköznapi vámpírok sorozat – új előzetes is érkezett!

Hirdetés

A készítők azt ígérték tavasszal érkezhet a Hétköznapi vámpírok, vagy ha úgy tetszik What We Do in the Shadows sorozat első évada. Nos, tartják a szavukat, márciusban startol az FX-en a széria.

A Hétköznapi vámpírok sorozat változata pont felkerült az idei év sorozatos várólistájára – és úgy tűnik csak emlegetni kellett. A csatorna ugyanis bejelentette, hogy márciusban érkezik a 10 részesre tervezett első évad.

A szériát természetesen az eredeti film készítői, vagyis Taika Waititi és Jemaine Clement hozzák el nekünk és a várakozásaink alapján hasonlóan agyament dolgokra van kilátás.

Ami biztos, hogy habár a sztori nyilván hasonló lesz, a szereplőink újak.

A Rotten Tomatoes leírása szerint adott lesz három vámpír: Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) és Nandor (Kayvan Novak). Illetve egy negyedik vámpír is, Colin Robinson (Mark Proksch), aki viszont nem feltétlen az a hétköznapi vámpír, akinek elsőként gondolnánk. Ő nem vérrel táplálkozik, hanem egy energiavámpír. Rossz viccekkel és fárasztó sztorikkal igyekszik halálra untatni áldozatait és így nyeri el az energiájukat.

A sztori pedig ez alkalommal Amerikában játszódik, ami a főtörténést is adja, hiszen Baron, egy ősi vámpír érkezik a kontinensre, akinek az érkezését hőseink is várják.

A bejelentés kapcsán pedig egy új kedvcsináló előzetes is érkezett, íme:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE