Márciusban kezdődik a Castle Rock 2. évad forgatása

Hirdetés

A Hulu még augusztusban jelezte, hogy berendelték a Castle Rock 2. évadát. Arról viszont azóta sem lehetett hallani, hogy mikor is kezdődhet a munka és mikor érkezhet az új évad.

A streaming szolgáltató saját bevallása szerint elég nagyot robbantott a Castle Rock 1. évadával. Mondjuk, ha jól tudom hivatalos adatokat a mai napig nem hoztak nyilvánosságra, inkább bemondásra és a második évad berendelésével jelezték, hogy bizony van keresnivalójuk a nézők körében.

Ennek ellenére azért kár volna letagadni, hogy a Castle Rock fogadtatása nem volt egyöntetűen jó. A saját tapasztalataim is javarészt felemásak a szériát illetően. Stephen King rajongóként bőven érezheti úgy az ember, hogy jó-jó, de valami hiányzik belőle.

Mindenesetre a második évad biztosan elkészülhet, ebben pedig hátha sikerül egy kicsit javítani a renomén.

A Production Weekly értesülései szerint most márciusban kezdődhetnek meg a forgatások, a stáb pedig Massachusetts-ben fog dolgozni. A rendezők között pedig Michael Uppendahl (Fargo, Légió, American Horror Story, Fear the Walking Dead) és Dan Attias biztos, hogy ott lesz. A stáblistáról viszont ennél többet egyelőre nem tudni.

Az is kérdés, hogy a főbb szerepekben kiket láthatunk. Antológia sorozatról van szó, így biztos valami újabb körítésre számíthatunk és újabb King történeteket elevenednek meg. Meríteni bőven van miből. A készítők viszont korábban úgy fogalmaztak, hogy nem az American Horror Story által kitaposott ösvényt követnék, így a szereplőgárdát teljes egészében lecserélnék.

Úgy tudni, hogy ez alkalommal talán néhány a szörnyeket előtérbe helyező sztori is előkerülhet, de ezen a téren még hivatalos infónak nem örülhetünk.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE