Elég creepy a Marrowbone előzetes

Pont Halloween idején mutatták be Spanyolországban Az árva és A lehetetlen írójának legújabb filmjét, amelyben Anya Talyor-Joy is szerepet kapott. A Marrowbone előzetes kellően hátborzongató filmet ígér.

Sergio G. Sánchez nem gondolnám, hogy a legismertebb spanyol filmesek egyike. Rendezőként meg aztán pláne, hiszen a Marrowbone az első ilyen filmje. Sánchez azonban forgatókönyvíróként már letett néhány egészen jó dolgot az asztalra.

Elsősorban J. A. Bayona rendezővel dolgozott együtt, hiszen Az árva és a későbbi A lehetetlen is közös alkotásuk. Illetve Sánchez egyik legutóbbi forgatókönyve a Luz Gabás regénye alapján íródott Pálmafák a hóban. Tehetség szkriptkészítőről van szó, aki nem régiben a rendezéssel is megpróbálkozott. A Marrowbone forgatókönyvet is az övé, ám ez alkalommal a direktori poszton is az ő nevével találkozhatunk.

A fentiek fényében pedig nem is meglepő, hogy azon producerek segítették a Marrowbone létrejöttét, akik Bayona filmjein is közreműködtek – sőt egyébként maga J. A. Bayona is ott volt a producerek között.

Az új film egy kísértethistóriaszerű sztorit ígér. A főszerepben négy testvér áll, akik édesanyjuk halála után egy nagyon misztikus farmon próbálnak meg elbújni. Egy olyan helyen, ahol szinte biztos, hogy rajtuk kívül még lakik valami.

A Marrowbone előzetes hirtelen ránézésre a szokásos dolgokon túl nem ígér sokat. Ám szép fényképezést és talán ügyes színészi játékot magában rejt a film. Ismerős arcok is szerepet kaptak, például Anya Taylor-Joy, aki a Széttörve című filmben vagy korábban A boszorkányban is bizonyított, de ott lesz majd az Új mutánsokban is. Charlie Heaton a Bezárva című filmből vagy éppen a Stranger Things-ből lehet ismerős. Míg Mia Goht például Az Egészség ellenszerében is ott volt.

Spanyolföldön pont a napokban volt esedékes a film bemutatója.

Marrowbone előzetes:

CLOSE
CLOSE