Odapirít Steven Yeun horrorja! – Mayhem előzetes

Hirdetés

A The Walking Dead Glenn-je Joe Lynch soron következő horrorjában kapott főszerepet. A végeredmény egy egészen durva horrornak ígérkezik, amit muszáj lesz látnod!

Matia Caruso forgatókönyvíró igazából nem gondolta túl a Mayhem történetét. A sztori tényleg nagyon egyszerű. Adott egy irodai dolgozó, akit kidobnak a cégtől. Ideje azonban nincs lelépni, ugyanis a járványügyisek körbe veszik az épületet, mivel odabent valami nagyon csúnya vírus szabadult el. Ezzel együtt persze az indulatoknak sem szab semmi gátat, így főhősünk és egy kolléganője összefognak, hogy lezúzzák a többieket, akik meg őket akarják lezúzni.

A sztoriról kicsit a James Gunn-féle The Belko Experiment juthat az eszünkbe, bár az alkalommal talán kevésbé kap mókás és vicces felhangot a sztorit. Legalábbis a Mayhem előzetes nem feltétlen a humorral operál, inkább a horrorra, a gore-re és a durvulásra helyezi a hangsúlyt.

Na mondjuk Joe Lynch rendezőtől pont ezt várja az ember. Az úriember készített a Halálos kitérő 2. részét, majd a Horror az autósmoziban című antológiába is bedolgozott, de az Everly: Gyönyörű és életveszélyes is a nevéhez köthető, sőt láthattuk a Holliston sorozatban. Egyszóval ígéretes darabnak nézünk elébe, amitől a trailer sem veszi el a kedvünket.

Külön öröm lehet a The Walking Dead rajongók számára, hogy a főszerepet Steven Yeun kapta, aki mellett Samara Weaving, Steven Brand, Caroline Chikezie, Kerry Fox és Dallas Roberts is feltűnik.

A Mayhem még márciusban kezdte meg a fesztiválos útját, akkor a South by Southwest Filmfesztiválon mutatták be. Később Portugáliában, Ausztráliában és Spanyolországban is műsorra tűzték, sőt októberben egy dél-koreai és kanadai fesztiválút is a produkció előtt áll. A Chattanaooga Filmfesztiválon Joe Lynch közönségdíjat is kapott az alkotásért.

Mayhem előzetes:

Megosztom:Share on Facebook28Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE