Még egy Démonok között spin-off érkezhet

Hirdetés

Ha egy üzlet beindul, akkor nincs megállás. Nagyon úgy tűnik, hogy a New Line Cinema tényleg komolyan gondolja, hogy a Démonok között egy filmes univerzumot kap. Annabelle és a gonosz apáca után ugyanis újabb szörny érkezhet!

A 2013-ben bemutatott Démonok között azt hiszem korrekt siker volt. Világszerte több mint 300 millió dollárt termelt a stúdió számára. Ez pedig kifejezetten jó adat, ha figyelembe vesszük, hogy egy horrorfilmről van szó.

Nem volt kérdés, hogy jöhet a második rész. Ehhez pedig még James Wan is visszatért a fedélzetre. Tette ezt annak ellenére, hogy pont az első részt követően bejelentette, hogy nem fog több horrorfilmet rendezni. Mégis megtette és mégis milyen jól tette. Hatalmas siker és még az elsőnél is ütősebb film lett a végeredmény.

Ráadásul a két alkotás között Annabelle, a gonosz játékbaba is bemutatkozhatott a vásznon. Az első spin-off amúgy nem is termelt rosszul. Elég korrekt pénzügyi siker lett, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy alig több mint 6 millió dollárból készülhetett el. A minőséget tekintve azonban akadnak kétségeink azóta is.

Viszont a New Line Cinema vérszemet kapott, és a Warren-akták további bemutatására esküdött fel.

Az már biztos, hogy az Annabelle folytatást kap. Pontosabban egy újabb részt, ami igazából előzménytörténet lesz. Ráadásul bizakodhatunk is, hiszen a rendezést David F. Sandberg vezényli, akitől az Amikor a kialszik a fény című horrort láthattuk.

Eközben pedig újabb spin-off sztorit jelentettek be. A The Nun a csúnyácska és gonosz apáca sztoriját ismertetné meg a közönséggel. A premier 2018 nyarán esedékes, a forgatások pedig már zajlanak.

Aztán nem kizárt az sem, hogy az anya széria, a Démonok között is megkapja a harmadik felvonást. Erről még nem sok infó van. James Wan nyilatkozott úgy, hogy ő nem szeretne már visszatérni rendezőként. Persze tőle ezt meg már pont hallottuk. Hátha sikerül rávenni és trilógiává bővül a Démonok között.

Ha pedig mégsem, akkor itt a New Line Cinema friss bejelentése.

Úgy tudni ugyanis, hogy James Wan ötlete alapján mér készül a forgatókönyv, amely a szintén második részben felbukkanó Crooked Man történetét mesélné el. Emlékezetes karakter volt ez is, akitől szintén hidegrázást kaphattunk. A rémséget a kétméteres spanyol színész, Javier Botet alakította, aki vélhetően ismét szörnynek állhatna.

Úgy tudni, hogy a stúdió Mike Van Waes-t már a forgatókönyv elkészítésével is megbízta.

Bővebb infónk még nincs, de amint lesz jelezni fogjuk.

Megosztom:Share on Facebook15Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE