Megérkezett az Iron Sky 2 előzetes

Hirdetés

A 2012-ben bemutatott Iron Sky című agymenés jövő februárban megkapja a folytatását. A kedvcsináló előzetes egészen durva őrültségeket ígér.

Timo Vuorensole rendezésében készülhetett el a szóban forgó film, ami nem lett hatalmas pénzügyi siker. Sőt az elkészítéséhez is a rajongók segítségét vették igénybe anyagi téren. A többség viszont úgy érezte, hogy a közösségi támogatásból készült film megérte a pénzét. Az Iron Sky ugyanis az elmúlt időszakban talán nem túlzás azt állítani, hogy kultikus alkotássá vált. B-kategóriás darab az nem kérdés, de igazi őrült agymenés.

Ha nagyon röviden szeretnénk vázolni a sztorit, akkor arról van szó, hogy a második világháborút követően a nácik nem tűntek el teljesen. Egy csapat a Holdra menekült és ott szervezkedtek tovább. Az Iron Sky első részében pedig támadást indította a Föld ellen.

Az Iron Sky folytatásában ehhez képest 20 évet ugrunk majd előre az időbe. A Föld már egyáltalán nem remek hely. Olyannyira nem, hogy a nukleáris háborúk következtében lakhatatlanná vált. Az emberiség maroknyi túlélője a náci holdbázison talált menedéket. Néhányan viszont azon dolgoznak, hogy mentsék a menthetőt. A helyzet pedig az, hogy akár rá is találhatnak a menekülés és az életben maradás kulcsára.

Az új részt természetesen most is a finn, Vuorensola rendezte. Állítólag már azt is tervezi, hogy az Iron Sky 3. részét is elkészíti. Erről persze még kevesebbet tudni, de legyünk előbb túl az Iron Sky 2 premierjén.

A film premierje 2018 februárjában esedékes. A Berlini Nemzetköz Filmfesztiválon kerülhet először vászonra, aztán állítólag a tengerentúlon és Finnországban is bemutatják, még szintén februárban.

Udi Kier természetesen visszatér a jó nevű Wolfgang Kortzfleisch szerepében. Mellette pedig Lara Rossi, Vladimir Burlakov, Kit Dale, Tom Green és Julia Dietze is szerepet kapott az Iron Sky folytatásában, ami egyébként a The Coming Race alcímet viseli.

Bízunk benne, hogy nekünk is kjut majd a jóból és talán a végeredményben sem kell csalódnunk. 5 év munkája nagyjából már benne van az alkotásban és ugye, ahogy az Iron Sky 2 előzetes is mutatja még dinó háton érkező Hitlert is kapunk. Agymenés ez felsőfokon.

Iron Sky 2 előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE