Megérkezett a Fűrész 8 története

Hirdetés

A hír kifejezetten jól hangzik, viszont fontos tudni, hogy azért igazi konkrétumokat még nem árulnak el nekünk. Viszont a Fűrész 8 története megint csak Jigsaw körül foroghat.

A Lionsgate annak idején talán nem túlzás azt állítani, hogy hülyére kereste magát a Fűrész-filmekkel. A rengeteg folytatás világszerte 1 milliárd dollárnál is többet ért. Ráadásul azért fontos megjegyezni, hogy ezek a részek nem is voltak rosszak. Abszolút személyes véleményem, hogy az első okozta sokkot egyik másik Fűrész moziban sem sikerült überelni, bár ugye talán inkább a gore és a brutalitás vált a franchise védjegyévé. Ez meg is marad az új felvonásban is, ígérik a producerek.

Lényeg a lényeg, hogy akár melyik részt is ragadjuk ki, legrosszabb esetben is korrekt iparos munka az eredmény, együtt pedig a történet is elég remek.

A Lionsgate-nél pedig habár azt ígérték annak idején, hogy pont kerül a sztori végére, 2017-ben mégis folytatással lepik meg a rajongókat.

A forgatások már tavaly véget értek és vélhetően már az utómunkálatokból sem lehet túl sok hátra. Ennek ellenére az első előzetesre még várunk, sőt nagyon fotó sem érkezett.

A Bloody-disgusting.com azonban megszerezte a film rövid és elég óvatosan fogalmazó leírását.

E szerint így nézhet ki a Fűrész 8 története:

„Brutálisan meghalt emberek hullái bukkannak fel szerte a városban. A rendőrség pedig természetesen azonnal nyomozást indít. A jelek azonban nyugtalanítóak: úgy néz ki, hogy John Kramer a tettes. De mégis hogyan? A Jigsaw-ként ismert sorozatgyilkos ugyanis már több éve halott. Elképzelhető, hogy egy újabb tanítvány vagy követő áll a dolog mögött? Az is lehet, hogy a nyomozók között van az illető?”

Nem sok, ráadásul a korábban látottakat is idézi. Az pedig nem kérdés, hogy a Spiereg tesóknak villantaniuk kell valami remek csavart, ha közönségsikert szeretnének.

Az biztos, hogy valamilyen formában Tobin Bell azaz Jigsaw visszatér. Sőt korábban Laura Vandervoort és Hannah Emily Anderson szereplését is megerősítették.

Az előzetest illetően továbbra is türelemmel kell lennünk. Ám október végén érkezhet a Fűrész 8, így talán hamarosan a várva várt trailer is befut.

Megosztom:Share on Facebook491Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE