Megkezdődött Underworld sorozat fejlesztése

Hirdetés

Habár a legutóbbi Underworld film, a Vérözön meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtott, Len Wiseman úgy véli, hogy a szériát nem kell elengedni, bőven van benne potenciál, akár sorozat formájában is.

Az igazság az, hogy Kate Beckinsale-t nagyon lehet imádni az Underworld franchise főhőseként. Feszülős ruhában veri le az ellenfeleit, aminél kevés ütősebb dolog van. Az  igazság viszont az, hogy az ötödik résszel ennek ellenére is nagyon megfáradtnak tűnt már a franchise. Sőt talán korábban is, azonban Len Wiseman ragaszkodott hozzá, hogy újabb felvonás készüljön.

Sőt a direktor szerint életképes lehet egy Underworld sorozat ötlete is. Olyannyira, hogy állítólag már meg is kezdődött a széria fejlesztése, amelyet Wiseman cége a Sketch Films és a Sony Television közösen végez.

Ennél sokkal többet nem tudni. Az interjúban Wiseman úgy fogalmaz, hogy bízik benne, valamelyik prémium csatorna vásárolja meg a jogokat, de benne van, hogy az egyik digitális szolgáltatónak adnák azt el.

Korábban már téma volt az Underworld sorozat elkészítése. Akkor nem lett belőle semmi, de a pletykák úgy szóltak, hogy a vérfarkasok és a vámpírok közötti háború kapná benne a főszerepet. Nem tudni, hogy Wiseman ezt a vonalat akarja-e továbbvinni.

Kérdés lehet az is, hogy vajon Kate Beckinsale visszatér-e. Mondjuk a mozifilmek sorozatosított változatában ez nem feltétlen jellemző. Na meg Beckinsale és Wiseman tavaly elváltak, igaz ez nem kellene, hogy befolyásoló tényező legyen, de sosem lehet tudni.

A Deadline-nak adott interjúban Wiseman elmondta, hogy a sorozat nagyban eltérne a filmektől. Ezt talán elsősorban a megvalósításra kell érteni, ugyanis tónusában kevésbé lesz képregényes, mind a látványt, mind pedig a karaktereket illetően.

Várjuk a további fejleményeket.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE