Á! Mégsem lesz új Penge-film

Hirdetés

A napokban ugyan felmerült egy pletyka, amely arra utalt, hogy a Marvel új Penge-film készítésén ügyködik. Most azonban Kevin Feige tiszta vizet öntött a pohárba.

Néhány nappal ezelőtt mi is arról írtunk, hogy állítólag a Marvel boszorkánykonyhájában az új Penge-film lehet az egyik izgalmas főzet. Ráadásul a világon több hírportál is rápörgött a témára. Ez a szerencse, ugyanis ezzel legalább elérték, hogy a Marvel fejesei is megszólaljanak az ügybe.

Kevin Feige, a stúdió egyik atyaúristene a The Playlist-nek adott interjút, amelyben a következőképpen nyilatkozott a verebek által emlegetett Penge-filmről.

„Régebben is kérdezgették ezt. Akkor is azt mondtuk, hogy még nem, de egy bizonyos ponton fogunk ezzel foglalkozni. Az a helyzet, hogy még mindig ez a válasz. Penge egy remek és szórakoztató karakter,  ez nem vitás. Viszont egy ilyen film az univerzum egy egészen más oldala lenne. Az viszont elképzelhető, hogy valamelyik Netflixes sorozatban vagy az ABC-n felbukkanhatna. Mint mondjuk a Szellemlovas a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben. Szerintem ez volna jó megoldás, nem az, ha társulnánk egy másik stúdióval és együtt dolgoznánk egy folytatáson. Viszont konkrét tervek még nincsenek. Majd meglátjuk mi lesz. Elképzelések vannak, de semmit sem rögzítettünk írásban. Én legalábbis nem tudok róla.”

Ebből meglehetősen arra gyanakodhatunk, hogy parkolópályán pihen a Penge-film. Na meg egyáltalán a karakter is. Persze az valóban érdekes volna, ha esetleg a Netflixnél felbukkanna. Ott ugye azért ráálltak a Marvel témakörre, igaz a Defenders kapcsán. Abban Pengének főbb szereplőként nem lesz helye. Viszont nem tudni, hogy esetleg egy részben feltűnhetne-e.

Annyi biztos, hogy Feige-nek abban igaza van, hogy az univerzum más oldala mutatkozna meg. Mondjuk pont ezért gondolom, hogy a Netflixen elférne egy Penge-film vagy még inkább sorozat. Hiszen az ottani Marveles kalandok azért sokkalta durvábbak és sötétebbek, mint a mozifilmes kalandok.

Az is egy jó kérdés, hogy ha belátható időn belül lenne ebből valami és Penge mozikba vagy képernyőre kerülne, akkor ki alakítaná. Állítólag Wesley Snipes már folytatott ez ügyben beszélgetéseket. Viszont könnyen lehet, hogy a stúdió inkább tiszta lappal indítaná útnak újból a karaktert.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE