Megvan ki lesz a kapocs a két Walking Dead sorozat között

Hirdetés

Az AMC végre lerántotta a leplet arról a karakterről, aki a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead sorozatban is szerepet kap. Minket sikerült meglepni.

A csatorna még a New York-ban rendezett Comic Con-on jelentette be, hogy végre eleget tesznek a rajongói kéréseknek és készül egy crossover rész a két The Walking Dead sorozat között. Azt is elárulták, hogy az egyik sorozat karaktere fog feltűnni a másikban, bár ennél sokkal többet nem tudtunk meg.

Igaz azt már akkor is sejteni lehetett, hogy az egyik The Walking Dead-es hősünk teszi majd tiszteletét a Fear the Walking Dead-ben. A logika ezt diktálta. A találgatások ezen része pedig be is jött.

A rajongók leginkább úgy saccolták, hogy Abraham Ford vagyis Michael Cudlitz figurája lehet majd ott a Fear the Walking Dead 4. évadában. Persze más jelöltek is voltak, de talán Abraham tűnt a legesélyesebb befutónak a széria kedvelő szerint.

A Talking Dead legutóbbi részében viszont lehullt a lepel a titokról. Ráadásul úgy gondolom, hogy sikerült is meglepni mindenkit. Legalább egy kicsit. Az összekötő kapocs ugyanis Morgan Jones lesz, azaz Lennie James figurája.

Morgan még annak idején az anyasorozat első évadában tűnt fel. Összebarátkozott Rick-kel viszont végül aztán külön utakon folytatták. Kicsivel később aztán egyetlen rész erejéig visszatért, majd hamarosan fontos szerepet kapott ismét és csatlakozott a többiekhez. Abban viszont egyetértünk, hogy a köztes időintervallum tulajdonképpen homályos Morgan-t illetően.

Nos, most talán ezzel kapcsolatban kaphatunk újabb infókat. Ráadásul úgy tudni, hogy Lennie James nem is csak egy 5 perces jelenetet kap, hanem visszatérő szereplő lesz a Fear the Walking Dead 4. évadában.

Az új felvonás forgatásai holnap, azaz november 28-án kezdődnek meg.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE