Megvan mikor folytatódik a The Walking Dead!

Hirdetés

Az AMC és ezzel egy időben a FOX Magyarország is jelezte, hogy mikor szándékoznak műsorra tűzni a The Walking Dead 8. évadot. A háború közeleg.

Az AMC október 22-én mutatja be a The Walking Dead 8. évadának első részét. Ami egyébként a széria 100. felvonása is lesz egyben. Ennek okán a közvélemény azt várja, hogy valami eszelősen durva epizóddal rukkolnak elő a készítők. Ők maguk mondjuk ezzel kapcsolatban még vajmi keveset nyilatkoztak.

Viszont San Diego-ban megrendezték az idei Comic Con-t, ahol a nyolcadik évad első előzetesét is bemutatták. Ráadásul egy rekord hosszúságú trailernek örülhettek a rajongók.

A sorozat forgatása egyébként jelenleg is zajlik, igaz nem régiben leállították a munkálatokat, mivel egy tragédia árnyékolta be a stáb munkáját.

A tengerentúli megjelenéshez képest természetesen most is rögvest kapjuk mi is az újabb és újabb részeket. A FOX Magyarország ugyanis az AMC bejelentésével szinte egyszerre jelezte, hogy október 23-án már érkezik is a szinkronos rész a csatornán.

Az évadban várhatóan Rick és Negan csapatai néznek majd farkasszemet egymással. Na meg a két fél szövetségesei is bekapcsolódnak a dolgokba. Vélhetően most sem ússzuk meg az évadot komoly veszteségek nélkül, már ami a karaktereinket illeti.

A hetedik évad amúgy nem kapott különösebb cliffhanger-t. Legalábbis olyat nem, mint korábban a hatodik évad. Más kérdés, hogy azzal talán a készítők is kicsit mellé nyúltak, de legalábbis nem 100%-ban sült el úgy a dolog, ahogy ők szerették volna.

Az október 23-ai premier azt jelenti, hogy meglehetősen sokat kell még aludnunk. Azonban várhatóan, ha óvatosan is, de érkeznek majd újabb és újabb mozgóképes anyagok, fotók és interjúk. Ezeket igyekszünk folyamatosan szemlézni a Horror-Filmek.hu oldalon.

A sorozat legújabb évadával kapcsolatos összes infót ebben a cikkben gyűjtjük.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE