Meredek jelenete lesz Macaulay Culkinnak az AHS 10. évadában

0
1

Ryan Murphy elmesélte, hogy milyen agyament részletekkel bírta rá Macaulay Culkint, hogy szerepeljen az American Horror Story 10. évadában.

A Netflixen a héten debütált Ryan Murphy legújabb sorozata a Hollywood, amelynek kapcsán az E! News készített egy interjút a sorozatgyárossal. A szóban forgó széria mellett azonban több más dolog is szóba került, így például a készülő American Horror Story 10. évada is.

Az nem teljesen friss információ, hogy az új évadban a Reszkessetek, betörők sztárja, Macaulay Culkin is szerepet kap. Murphy elmondta, hogy igazából azért gondolt a színészre, mert szereti a munkáit. A Reszkessetek, betörőket egy igazán remek alkotásnak tartja, de a későbbi Culkin filmeket is bírta, ám az elmúlt időszakban az egykori gyereksztár meglehetősen kevés lehetőséget kapott, vagy kért. Ő viszont szeretette volna ezt megadni neki.

„Szóval volt ez az igazán agyament ötletem. Felhívtam, elmondtam neki, ő pedig rábólintott. Sosem engedem a színészeknek, hogy előre megismerjék a forgatókönyvet, viszont itt most más volt a helyzet. Meséltem neki a karakteréről és arról, hogy lenne egy őrült, erotikus szexjelenete Kathy Bates-el és hasonlók. Egy kis szünet következett, majd Culkin ezt mondta: „Úgy hangzik, mint a szerep, amire egész életemben vártam!” Ezzel pedig meg is voltunk!”

Murphy hozzátette azt is, hogy meglehetősen izgatott a közös munkát illetően, ugyanis hiszi, hogy Culkin remek színész, aki egy igazi fanatikus, a szó legjobb értelmében.

Eddig a jó hírek. A helyzet ugyanis az, hogy egyelőre nem tudni, hogy az American Horror Story 10. évadának forgatásai mikor kezdődhetnek el. Egyes hírek szerint a forgatókönyv bizonyos részleteit is újra kell gondolni. Ez pedig nyilván azt is magával vonja, hogy egyelőre nagy kérdés, hogy mikor számíthatunk az új évad premierjére.

Ryan Murphy ennek ellenére a jelenlegi helyzetben sem unatkozik, hiszen nem rég kiderült, hogy a Scream Queens 3. évadát is lesz lehetősége összehozni, amely szériának a Hollywoodhoz hasonlóan a Netflix biztosíthat táptalajt.