Michael Fassbender szerint vérfagyasztó lesz az új Alien film

Hirdetés

Véget értek az új Alien film, a Covenant forgatásai. Ennek kapcsán a főszerepben látható színész, Michael Fassbender adott egy interjút a Collider-nek. David megformálója vérfagyasztó filmélményt ígér.

Az elmúlt napokban hivatalos is befejeződtek az új Alien film forgatásai. A Covenant ugye korábban még Prometheus 2 néven kezdte kis életét, majd egy újabb keresztséget követően döntötte el Ridley Scott, hogy Alien: Covenant lesz a cím.

Ennek mondjuk talán csak a tervezett Alien 5 készítői nem örülnek, hiszen így az a film egy helyben toporog. Bár vélhetően elkészül, sőt Sigourney Weaver nagyon eredeti alkotást ígér.

Ami viszont biztos, hogy az Alien: Covenant elkészült, 2017 augusztusában pedig igyekszik is robbantani egyet a mozikban.

Michael Fassbender szerint erre megvan minden esély, persze mit is mondana a saját filmjéről. Mindenesetre a színész azt ígéri, hogy egy vérfagyasztó filmre ülhetnek majd be azok, akik bizalmat szavaznak a filmnek.

A Collider-nek adott interjújában elmondta, hogy kifejezetten izgatott a véleményeket illetően és kíváncsian várja, hogy ő is lássa az elkészült alkotást. Ez egyébként sokak szerint pont olyan lesz, amire a rajongók várnak. Fassbender véleménye szerint a Prometheus-nál sokkalta ijesztőbb filmre kell számítani. Ez pedig annak lesz köszönhető, hogy sokkal több thriller elemet csempésztek a produkcióba. Ráadásul Fassbender szerint megvan benne az a baljós érzés is, ami A nyolcadik utas: a Halál-ban tapasztalható volt. Az új Alien film tulajdonképpen a Prometheus és A nyolcadik utas: a Halál tökéletes ötvözete lesz, ígéri.

A sztori szerint a középpontba a Covenant nevű kolonizáló hajó és annak legénysége kerül majd, akik egy messzi és elhagyatottnak hitt bolygóra navigálnak. Úgy gondolják, hogy egy érintetlen Paradicsomot fedeztek fel, ám kiderül, hogy ez a világ elég sötét és veszélyes. Egyetlen lakója pedig Michael Fassbender karaktere, David.

A szereplők között ott lesz majd Fassbender mellett Danny McBride, Billy Crudup, Katherine Waterston, Uli Latukefu, Carmen Ejogo és Noomi Rapace is. Utóbbi vélhetően mondjuk elég aprócska szerepet kaphat. Igaz az eredeti tervek szerint abszolút kimaradt volna a buliból.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE