Oscar-jelölt színésznővel erősít a Venom-film

Hirdetés

Michelle Williams kapta a Venom-film női főszerepét. A stáblista tehát alakul, de még nem tudni mikor indul a forgatás.

Végre egy újabb kis hírmorzsa érkezett a készülő Venom-film háza tájáról. Ez jó dolognak nevezhető, hiszen a legutóbbi infó az volt, hogy a tervezett szeptemberi forgatásokból nem lesz semmi. Nos tényleg nem lett és annak fényében, hogy most újabb casting hír futott be, ez nem is meglepő.

Na persze érdemes hozzá tenni, hogy Ruben Fleischer filmje körül nem tűnik minden zökkenőmentesnek. Ideje korán kiderült, hogy Eddie Brock szerepét Tom Hardy kapta, majd később beszámoltak arról, hogy Riz Ahmed is kap majd valamilyen szerepet a filmben. Ezt követően viszont nem igazán jött semmi új infó a Sony háza tájáról. Kivéve persze, hogy a forgatások a tervezetnél később kezdődnek.

Nos, azt továbbra sem tudjuk, hogy a csapat mikor lát neki a munkának, az viszont biztos, hogy Michelle Williams is csatlakozott a stábhoz.

Több szereplőről továbbra sem tudni, legalábbis hivatalosan. Bár vélhetően azért szépen lassan muszáj lesz munkába állni. Már csak azért is, mert a Sony a 2018. október elejére tervezett premierdátumot nem módosította. Így is kicsit csücskösnek tűnik, hogy tartható-e ez az időpont.

A most szerződtetett Michelle Williams első szerepét egyébként a Baywatch sorozatban kapta, később ott volt A lényben, még 14 évesen, majd a Halloween H20-ban is láthattuk, de a Viharszigetből is ismerős lehet. Nem mellesleg számos díjat is nyert már, sőt többször jelölték Oscarra is.

A Túl a barátságon című filmben a Legjobb női mellékszereplő kategóriában volt jelölt, de akkor Rachel Weisz nyert. Jelölést ért néhány évvel később a Kék Valentin is, ott már főszerepben, de 2011-ben Natalie Portman alakítása ért díjat. Egy évvel később az Egy hét Marilynnel főszerepért is jelölték őt, Meryl Streep Vasladyje viszont inkább díjat ért. Az elmúlt évben pedig ismét mellékszereplőként futotta jelölésre, de Viola Davis nyert.

Egészen elfoglalt színésznő. Nem rég fejezte be A világ összes pénze és A legnagyobb showman forgatását, ezeket még idén bemutatják, majd 2018-ban jön tőle az I Feel Pretty. Emellett most ott a Venom-film, valamint az All the Old Knives, az Annette és a Janis – utóbbi három filmben főszerepet szánnak a színésznőnek.

A Venom-ban úgy tudni, hogy egy kerületi ügyészt alakíthat, aki nem mellesleg Tom Hardy antihősének szerelme is lehet.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE