Milla Jovovich a Hellboy reboot főellensége

Hirdetés

Egészen parádésnak ígérkezik az új Hellboy film szereposztása. A készítők most újabb nagy nevet jelentettek be. A főgonoszt ugyanis Milla Jovovich alakíthatja.

A Deadline szállította az értesülést, mely szerint Milla Jovovich is aláírt egy szerződést a készülő Hellboy reboot egyik főszerepe kapcsán. A portál hírszerzői úgy tudják, hogy a színésznő a Blood Queen szerepre írt alá. A karakterről alapvetően nem sokat tudni. Viszont jó eséllyel arról a figuráról van szó, aki a képregényekben The Queen of Blood vagy ismertebb nevén Nimue. Oké, a stúdió ezt mondjuk nem erősítette meg, de erre tippelünk.

Vérkirálynőként már izgalmasnak tűnik Jovovich feltűnése a franchise első részében. Vagy pontosan a reboot első részében. A főszerepet David Harbour kapja, de nem régiben Ian McShane szerződtetését is bejelentették. Az is biztos, hogy egy korhatáros filmben gondolkoznak a készítők. Sőt Mike Mignola, a képregények atyja azt sem tartja kizártnak, hogy idővel egy egésze Hellboy Filmes Univerzum kerekedjen ki a dologból.

Milla Jovovich ugye nem régiben végzett a Resident Evil franchise-zal. Reméljük, hogy örökre, bár ugye szóltak korábban hírek arról, hogy abból is készülne reboot, de ott vélhetően a színésznő már nem térne vissza Alice szerepében. A színésznő egyébként annak idején az Ötödik elemben és az Ultraviolában is emlékezeteset alakított. Hasonló minőségi munkára számíthatunk tőle a Hellboy reboot főellensége formájában is.

Az új film rendezését a horrorfilmes Neil Marshell vezényli, így ezért is bizakodhatunk abban, hogy valóban egy véresebb és a korábbinál sokkal komorabb film lesz a végeredmény. Az pedig, hogy ez sikeres lehet, nem is kétséges. Tudom, példának mindig a Deadpool-t és a Logan-t hozzuk fel, de na, ott tényleg bejött, hogy ilyen irányba mertek lépni a készítők. Szerintünk a Hellboy reboot is jó kezekben van.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE