Minden az Alien: Covenant magyar DVD és BD megjelenéséről

Hirdetés

Szeptember 15-én érkezik a magyar boltok polcaira az Alien: Covanent. DVD-n, BD-n és akár egy nagy gyűjtemény részeként is hozzájuthatunk Ridley Scott legújabb filmjéhez.

Talán kicsit csalódás keltő volt bizonyos szempontból a Ridley Scott rendezésében készült legújabb Alien film. Azonban a rajongók biztos vagyok benne, hogy ezt a filmet is a többi mellett szeretnénk tudni a polcon. Magyarországon a tervek szerint szeptember 15-től lesz elérhető az Alien: Covanent, ráadásul több formában is hozzájuthatunk a gyűjtemény leendő féltve őrzött kincséhez.

Egyrészt jön a DVD lemezes változat. Ez tartalmaz majd néhány extrát, amely magyar felirattal kap helyet a korongon.

Alien Covenant DVD

Kimaradt és bővített jelenetek, a Phobos című kisfilm és egy audiokommentár Ridley Scott rendezővel, ami elfért ezen a változaton.

A Blu-Ray formátumon természetesen ennél is több extrára számíthatsz.

Alien Covenant Blu-Ray

Kimaradt és bővített jelenetek
Az USCSS Covenant gyarmatosító űrhajó
A 87-es szektor 4-es bolygója
Mesterkurzus Ridley Scott-tal
Audiokommentár Ridley Scott rendezővel (eredeti nyelven)
Képgaléria a látványtervekről és lényekről
Mozielőzetesek (eredeti nyelven)

A DVD-s változatért 3.290 forintot kell majd kicsengetnünk, a BD-s megoldás 5.990 forintot kóstál, de utóbbi fémdobozos változatban is érkezik 6.990 forintért, a Digibook pedig 7.990 lesz.

Alien Covenant femdoboz

Emellett pedig talán nem meglepő módon egy gyűjtői kiadás is érkezik majd. Ezen természetesen nem csak az Alien: Covenant, hanem a négy Alien-film és a Prometheus is helyet kap. Ha ez a változat a szívünk vágya, akkor 28.900 forintot kell fizetnünk érte. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet egy ilyen kis csomag.

A film adatlapját erre kattolva éred el, de természetesen kritikánkat is megtalálod. Sőt nem olyan régen James Cameron is elárulta, hogy szerinte miként sikerült az Alien: Covanent.

Megosztom:Share on Facebook12Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE