MindGamers előzetes – Sam Neill és az elme játéka

Hirdetés

Felkerült az internetre a MindGamers előzetes. A film talán egy horror és sci-fi olvasztótégely eredményeként jöhetett létre és egészen érdekes sztorival bír. A főszerepben Sam Neill mellett a The Walking Dead Jézusa, Tom Payne is látható.

Nagyon durva az, amit a Red Bull csinál. Nem is az energiaitalra gondolok, hanem arra, hogy mivé is nőtte ki magát a cég. A Forma-1-ben csapatuk van, amely most talán nem tartozik az igazán nyerők közé, viszont volt év, amikor szarrá nyerték magukat Sebastian Vettel vezényletével.

Aztán a cég ugye a fociban is próbált babérokra törni. Annak idején a Salzburg felvásárlásával ez mondjuk nem sikerült tökéletesen. Viszont a Bundesligában szereplő csapatuk az idei szezonra feljutott, sőt jelen pillanatban a lista élén áll – pont ma meccselnek a Freiburggal, szóval ez lehet a hétvégén változik.

Emellett pedig Terra Mater Films néven egy mozis cég is akad a tarsolyban, amely valamikor 2017-ben a MindGamers című filmmel rukkol elő.

Az a helyzet, hogy az alkotásról egyelőre meglehetősen keveset lehet tudni. Igaz a fontosabb dolgokra és kérdésekre a MindGamers előzetes azért választ ad. A helyzet pedig az, hogy a koncepció nem tűnik rossznak, kifejezetten fantáziadús lehet a végeredmény.

Az alapötlet talán egy hasonló néven futó online játékhoz köthető – mert hogy olyanja is van a Red Bull-nak. Néhány fiatal ugyanis megalkot egy szerkezetet, amellyel képesek az emberi elme mélyére hatolni. Olyannyira, hogy akár az irányítást is át tudják venni a test felett. Eleinte szórakoztatónak és jópofának tűnik a dolog. Ám hamar rá kell, hogy eszméljenek ez egyáltalán nem tréfa dolog és a felfedezésük akár komoly bajba is sodorhatja őket.

Amúgy a MindGamers azaz Fejtörő játék magyar nyelven is elérhető, ha esetleg érdekel a téma, akkor erre tessék.

Arról egyelőre nem igazán találtam infót, hogy ki a rendezője és forgatókönyvírója a Red Bull filmnek. Viszont a főszerepre sikerült megszerezni Sam Neill-t, illetve Tom Payne is ismerős lehet. Újabban a The Walking Dead-ben találkozhattunk vele, ő alakítja Jézust.

A MindGamers előzetes befutott, viszont a premierdátummal kapcsolatban még nem érkeztek hírek. Mindenesetre nem tűnik ez rossznak. Elsősorban abban bízom, hogy nem lesz sok a CGI, abban talán kicsit az előzetes is gyengének hat.

MindGamers előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE