Elkészülhet a Mindhunter 2. évad

Hirdetés

David Fincher elég korrekt módon emelte még tovább a Netflix sorozat felhozatalának, amúgy sem lanyha színvonalát. A Mindhunter ráadásul újabb évados berendelést kapott és már a témát is meghatározták a készítők.

Október 13-tól érhető el a Netflix kínálatában a David Fincher nevével fémjelzett Mindhunter című sorozat. A krimithrillerről tervezzük, hogy lesz kritika, ám addig is legyen elég annyi, hogy Fincher-hez méltó alkotásról van szó. A direktornak sikerült azokat az elemeket és Fincheres dolgokat átmenteni, amelyek miatt a vásznon is kiválóan műkődnek az alkotásai. A Mindhunter pedig jött, látott és győzött.

Ennek fényében pedig nem is meglepő, hogy nem lesz vége a menetnek. Fincher mondjuk már korábban is célzott arra, hogy adott esetben jöhet a Mindhunter 2. évad. A Billboardnak adott interjúban, azonban jobban kitért a dolgokra.

„A következő évben az atlantai gyerekgyilkosságok kerülnek a középpontba. Így sokkal több afroamerikai zene lesz a sorozatban, ami szerintem nagyon jó. A zenei téren sokat fejlődik a dolog, a cél, hogy, amit hallunk támogassa, amit látunk. Ez utóbbi is nagyban különbözik majd az első évadtól.”

A szóban forgó gyerekgyilkosságok 1979 és 1981 között történtek Atlantában. 28 afroamerikai gyerekkel, fiatallal és idősebbel végzett az elkövető. A gyilkost sikerült kézre kerítenie az FBI-nak. Ráadásul ebben pont John E. Douglas ügynöknek voltak komoly érdemei. Így aztán nem is meglepő és eretnek dolog, hogy a sorozat ebbe az irányba indul el. A főhős, Jonathan Groff karakterét ugyanis Douglas-ről mintázták a készítők.

Nem derült ki, hogy a Mindhunter 2. évad mikor kerülhet be a Netflix kínálatába. Igaz Fincher az interjúban úgy fogalmazott, hogy a következő évben, ergo 2018-ra talán érkezhet a széria. Az kérdés, hogy Fincher így milyen minőségben és mennyiségben vesz részt a munkálatokban. Úgy tudni ugyanis, hogy a Z világháború 2. részének munkálataival lesz elfoglalva legközelebb.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE