Nicholas Cage megőrült a Crank rendezőjének új filmjében

Hirdetés

Ha bírod az agyament filmeket és régóta vársz arra, hogy Nicholas Cage ismét valami eredeti alkotásban tűnjön fel, akkor mutatjuk a Mom and Dad előzetest. Ettől félig biztos eldobod az agyad.

Még szeptemberben mutatkozott be a Torontói Filmfesztiválon Nicholas Cage legújabb filmje, ami történetesen erősen véres és erősen horror beütésű darab. A Mom and Dad még ebben a hónapban megérkezik a tengerentúlon és nagyon reméljük, hogy hamar eljut hozzánk is.

A rendezés és a forgatókönyv Brian Taylor reszortja volt, akitől a Jason Statham főszereplésével készült Crank-filmeket láthattuk. Taylor véleményem szerint az elsővel elég nagyot alkotott, egy komoly adrenalinbombát, amiben bőven akadt szufla. A Mom and Dad előzetes pedig talán hasonlót ígér, csak kicsit más műfajban.

A történet most is legalább annyira agyament, mint a Crank esetében. A szülők valamilyen ismeretlen okból őrült agymenést kapnak, amely után egyetlen céljuk, hogy elpusztítsák saját csemetéiket. Caryl Ryan és Josh Ryan is így járnak: anyu és apu két lábon járó gyilkológéppé változik, akik elől a legjobb elbújni.

A gyilkos szeretettel közeledő szülőket Nicholas Cage és Selma Blair alakítják, de többek között Lance Henriksen is feltűnik a Mom and Dad-ben.

A helyzet az, hogy egy jó film mind Cage-re, mind pedig Blair-re ráfér. A színésznőt sem láthattuk az elmúlt időszakban igazán ütős filmben vagy sorozatban. A Nyugi, Charlie! volt az egyik utolsó, de igazán feledhetetlennek azt a Charlie Sheen próbálkozást sem biztos, hogy illik nevezni.

Nicholas Cage pedig rendre feltűnt az elmúlt években is jó néhány filmben, de komoly izzadásba kezdenék ha valami emlékezetes és jó alakítást kellene tőle említeni. Nem is teszem, inkább itt a Mom and Dad előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE