The Monster előzetes – A Hívatlanok rendezőjének új filmje

Hirdetés

Ha azt mondom, hogy  Bryan Bertino, akkor lehet csak nézel bambán magad elé. Ki ez a faszi? Ha viszont úgy közelítem meg a dolgot, hogy új filmmel jelentkezik a Hívatlanok rendezője, máris izgalmasabbnak tűnik a dolog. A The Monster előzetes ráadásul egy paráztatós horrort ígér.

A tengerentúlon pont a napokban mutatták be a The Monster című újdonságot, amelyet a Hívatlanokat is elkövető Bryan Bertino rendezett.

A direktor ugye azt a filmet még 2008-ban készítette el, aztán nem is kapkodott annyira, hiszen a következő alkotása csak 2014-ben jelent meg. A Mockingbird mondjuk talán kicsivel felejthetőbbre sikerült. Ámbár időközben kiderült, hogy Bertino neki látott a Hívatlanok 2. megírásának. Talán ennek fényében hamarosan azt is bejelentik, hogy övé a rendezői szék. Már ha jól sikerül a szkript.

Viszont a rendező-író nem csak ezzel volt elfoglalva az elmúlt időszakban, hanem összerántotta legújabb filmjét a The Monster címűt.

Egy meglehetősen kis költségvetésű darabról van szó, amelyben akad néhány szereplő, egy kietlen és sötét országút, meg egy szörny, ami a The Monster előzetes alapján azért többségében a háttérben marad majd.

The Monster előzetes – A Hívatlanok rendezőjének új filmje

Viszont ennek ellenére is egy egészen ígéretes creature feature van a láthatáron.

A történet nem is akarja annyira bő lére ereszteni a dolgokat. Adott egy elvált anya és a kislánya, akik éppen a lány apjához tartanak. Talán nem a legtökéletesebb az időpont választás, hiszen éjszaka is van, meg az eső is esik, de ha egyszer A-ból B-be kell jutni, akkor nincs mese.

A semmi közepén azonban az országútra téved egy megtépázott kutya, akit sikerül igényesen telibe torpedózni. Ezzel talán még nem is volna baj, de az ütközés következtében nem csak szegény eb adja meg magát, hanem a hölgyek autója is. Így hát ott ragadnak az éjszakában, a kietlen erdőségben, ahol a madár se jár. Hiszik ezt ők, ám kiderül, hogy még sincsenek egyedül, ugyanis egy rejtélyes szörnyeteg is tanyát ütött a helyen.

Őszintén szólva engem akár már ezzel a rövid pársorral is meg lehet venni, az előzetes azonban elég darkos és igényes ahhoz, hogy talán ebből valami jó is kisüljön.

Mondjuk tényleg van egy olyan érzésem, hogy a szörnyet inkább csak halljuk  kevésbé látjuk majd, hozva a tényleg low budget szörnyfilm életérzést. Viszont ennek ellenére is láttunk már jól sikerült darabokat a zsáneren belül. Hátha most sem lesz ez másként.

A főszerepben egyébként Zoe Kazan tűnik majd fel, akit mondjuk láthattunk a Törésben is vagy A szabadság útjaiban. A kislányt pedig Ella Ballentine alakítja.

 The Monster előzetes:

Megosztom:Share on Facebook27Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE