Mr. Mercedes 2. évad – Jöhet a folytatás

Hirdetés

Sikeresen debütált a Stephen King története alapján készült sorozat. A Mr. Mercedes 2. évad már hivatalos berendelést is kapott.

Augusztus 9-én mutatkozhatott be a képernyőn az egyik új Stephen King sorozat, az inkább thrillerszerű Mr. Mercedes, amely az elmúlt időszak egyik legjobban sikerült King regényét vette alapul.

A 10 részes első etap végül október 11-én fejeződött be, a csatorna pedig a nézettséggel és a véleményekkel is meglehetősen elégedett volt. Szeretnék, ha a Mr. Mercedes 2. évad is elkészülne, így meg is adták a kilövési engedélyt a készítőknek.

David E. Kelley és Jack Bender sorozata egy elmebetegről szól, aki autóval hajt az emberek közé a szóban forgó járművel. Őt és a nyomába eredő nyomozót is megismerhetjük.

A történet könyv változata sem ért véget egyetlen kötet után. Előbb elkészült az Aki kapja marja, majd az Agykontroll. Így aztán a sorozat esetében sem indokolt, pláne így, hogy siker lett, hogy pont kerüljön a sztori végére.

A folytatás vélhetően a második köteten alapszik majd, ám úgy tudni, hogy nem csak arra támaszkodik majd. Ergo talán a történet egy kicsit más irányt vehet, esetleg újabb szereplők is felbukkanhatnak. Ez mondjuk speciel még nem derült ki.

Az viszont biztos, hogy a második etap is 10 részes lesz. A forgatások hamarosan kezdődhetnek, míg a premier vélhetően 2018 második felében esedékes, tehát valamikor augusztusban örülhetünk az újabb kalandnak.

A főszerepben természetesen most is Brendan Gleeson és Harry Treadaway térhet vissza.

A Stephen King-féle sorozatok közül a Köd mondjuk megbukott. Viszont a Setét torony esetében is kinézőben van egy széria – mondjuk ez még egyelőre elég bizonytalannak tűnik. Illetve J. J. Abrams felügyelete alatt készülget a Castle Rock, ami már az első kedvcsinálóját is megkapta.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE